logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo FK Znojmo – Líšeň B 1:4 (1:1)

Branky: 23´ Procházka – 17´ + 68´ Dědič, 60´ Pavkeje, 90´ Horyna

Sestavy a hodnocení utkání

FK Znojmo:

Kotáb – Kafka (77´ Doubek), Kalina (13´ Kubošný), Dufek, Dušek, Procházka, Bálka, Ostrý, Karban (83´ Pavlík), Vašíček (74´ Samek), Németh (80´ Železný)

Líšeň B:

Rychetský – Lontras, Kubík, Aldin(60´ Minařík), Walla, Majid Defallah(77´ Horyna), Bohuslav, Daněk, Dědič, Pelán, Pavkeje(82´ Gorbach)

Hodnocení utkání, trenér Jarda Ludvík:

Dnešní porážka velmi bolí. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale kluci předvedli skvělý výkon na hranici svých možností. Sehráli jsme vynikající první půli, do písmene jsme splnili všechno, co jsme si řekli a hostujícího favorita jsme hodně trápili. V druhé půli jsme dokonce vstřelili branku, která bohužel nebyla uznaná, navíc jsme vzápětí dostali po naší hrubé chybě branku a vzápětí další. To kluky neskutečně psychicky „sestřelilo“. Ale vůbec se tomu nedivím, protože předvést takový výkon a potom si nechat dát takovou branku, … to se prostě těžko zvládá.

Pořád nám prostě chybí udržet koncentraci celý zápas, prostě u nás dochází v určitých momentech k uspokojení a uděláme nesmyslnou a zbytečnou chybu. Ale to k tomu patří... Nic se neděje, jedeme dál.

Nezbývá mě nic jiného než klukům poděkovat, protože to byl od nich vynikající výkon a smekám před nimi, jak tento zápas odehráli… Musíme být trpělivý, pokračovat v takovém přístupu a nasazení a hlavně si věřit!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři