logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo Jarosl./Micmanice - FK Znojmo B dorost 1 : 9  (0:5)

11.kolo Jarosl./Micmanice - FK Znojmo B dorost 1 : 9 (0:5)

Góly : 73' Totík - 2' Ondra , 27', 43' Balík , 35' , 65' Peřinka , 40' Servít Š. , 55' Morkus , 69' Procházka , 87' Wrana .

Žluté karty : 39' Béreš Roman.

Sestava a hodnocení utkání

Čech - Servít Š. - Servít E. - Ondruš - Trochta - Ondra - Koňařík - Lichevník - Kolařík - Železný M. - Procházka - Morkus - Wrana - Havliš - Peřinka - Balík - Vystrčil Š.

Řekli po utkání trenéři ,ONDRA Daniel a ŽELEZNÝ Milan .

Na úvodní kolo jarní části jsme zajížděli v sobotu 31.3.2018 na hřiště do Jaroslavic. Začátek tohoto utkání se nám velice vydařil ,kluci od prvního kontaktu s míčem se začali tlačit před soupeřovu branku kde si vytvořili značnou převahu a ve druhé minutě poprvé dokázali skórovat . V průběhu prvního poločase jsme předváděli pohlednou hru, při které bylo radost se na kluky dívat a nebylo jim téměř co vytknout. Stav po prvním poločase (0 : 5) byl pro nás uspokojiví.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s chladnou hlavou a s odhodláním zápas si herně užít a dotáhnout ho do vítězného konce . Kluci byli po celou dobu utkání velice disciplinovaní a hráli na jistotu . Za toto výborně odehrané utkání si zaslouží celé mužstvo pochvalu a doufáme ,že jim tato bojovnost a touha po vítězství vydrží i do dalších zápasů . Díky borci !

V neposlední řadě by jsme chtěli vyzvednout hráče ze starších žáků , jmenovitě Václav Morkus ,Martin Peřinka a Josef Lichevník ( Chosé ) , kteří se velice aktivně zapojovali do tohoto utkání a nemalou mírou se podíleli na vítězství našeho mužstva , tři vstřelené banky . Díky kluci ,patříte do našeho kádru a budeme se těšit na další spolupráci .

Plán týdne : trénink - čtvrtek v 17:00 hod.

FK Znojmo dorost ,,A,, - SK Tuřany - neděle 8.4.2018 - začátek utkání ve 13:15 hod.

FK Znojmo dorost ,,B,, - volno

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři