logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

3. kolo SK Šlapanice - FK Znojmo dorost st. 1:1 (0:1)

Gól - Svoboda

Foto ze zápasu, sestava a hodnocení zápasu:

Fotky z utkání ZDE

Rybníček [C] (6) - Balada (5), Procházka (6), Krontorád Marek (6), Gazcio (5) - Lichevník (5), Beno (6), Veselý (6), Koukal (5) - Krontorád Martin (5), Svoboda (5)

Střídání: Lustig (5)

Domácí tým po dvou porážkách nechtěl již rozdávat body a představil se jako houževnatý soupeř. Od úvodu zápasu jsme měli více ze hry, soupeř nás však stačil dostupovat a každou příležitost použil k rychlému kontru. V 10. minutě se výborně protáhl v pokutovém území Martin Krontorád a přihrávkou  do malého vápna vybídl ke skórování Petra Svobodu 0:1. Další gól do poločasu se nám vsítit nepodařilo, nutno dodat že se nám tentokrát nedařilo tolik přečíslovat obranu, trochu měli kluci v hlavách, že soupeř ještě nevyhrál a tak by to měla být pohodička. V přestávce jsme si řekli co zlepšit, neinkasovat gól abychom nedostali domácí ještě více do tempa a nemuseli potom útočit do plnejch. Tato předtucha se přesně vyplnila když hned v 48. minutě domácí vyrovnali 1:1. Domácí tým ještě přidal jak na rychlosti tak agresivitě. Naše mužstvo se postupně začalo probouzet a fotbalovou kvalitou začalo soupeře mačkat. Přesto, že se od 70. minuty hrálo na jednu bránu a šance přicházely, domácí nakonec remízu z posledních sil uhájili. Pro naše mužstvo je to určitě ztráta dvou bodů a také varování, že vždy nemusí vyhrát lepší tým. Další utkání odehrajeme v neděli 29.8.2021 od 10:15 na domácí půdě proti soupeři ze Slavkova.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek

Dnešní utkání se nám herně vůbec nepovedlo. I přesto že jsme se dostali brzo do vedení měla naše hra hodně moc nepřesností a spoustu nekvalitních přihrávek, které nás pak stáli mnoho sil k opětovnému získání míče. Soupeř byl v osobních soubojích důrazný a nedal nám nic zadarmo. V první půli měli domácí i několik slibných akcí, při kterých nás dostávali do úzkých. V poločase jsme hráče nabádali k tomu, abychom zbytečně neinkasovali a nedostali soupeře do hry. To se nám bohužel nepovedlo a domácím se po naší chybě podařilo vyrovnat. Následně jsme si vytvořili územní převahu, soupeře jsme zatlačili na jejich polovině. Vytvořili jsme si několik slibných šancí, ale v koncovce jsme si počínali velmi špatně. Závěr jsme měli drtivý, ale bohužel vítězný gól jsme nevsítili. S předvedenou hrou a ztrátou dvou bodů jsem nespokojen. Mám pocit, že kluci utkání v hlavě podcenili a mysleli,že zápas zvládnou i bez patřičně koncentrace a pokory k soupeři. Dnes není nikdo, koho bych mohl herně vyzvednout.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři