logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

4.kolo FK Znojmo dorost st. - Slavkov/Křižanovice 4:3 (4:0)

Góly: Beno, Krontorád Martin, Veselý, Truhlář

Sestava a hodnocení zápasu:   Fotky z utkání zde

 

Rybníček [C] (6) - Gazcio (6), Procházka (6), Krontorád Marek (6), Balada (6) - Koukal (6), Beno (7), Veselý (7), Dítě (6) - Krontorád Martin (6), Rytíř (6)

Střídání: Truhlář (6), Svoboda (6)

Tento víkend jsme přivítali soupeře ze Slavkova který loni před Coronou vedl soutěž, kde že loňské časy  jsou. Před zápasem jsme klukům kladly rady  aby k fotbalovosti přidali více důrazu a agresivity v osobních soubojích. Od úvodu zápasu bylo vidět, že si z toho něco vzali a makali na plno. Po několika nedotažených šancích v 9. minutě dobrým pressingem v pokutovém území donutil Ondra Rytíř obranu k chybě, míč se dostal ke Kubovi Benovi a ten rozvlnil síť 1:0. Ve 12. minutě Beno našel pěknou přihrávkou Martina Krontoráda a bylo 2:0. Soupeř toho do poločasu moc nepředvedl, z naší strany se ve 29. minutě trefil Martin Veselý opět po pěkné asistenci Bena a na 4:0 přidal ve 30. minutě  branku Matěj Truhlář po pase Martina Krontoráda. Všechny naše branky byly velmi pohledné. Do poločasu jsme šli s dostatečným náskokem a jak se ukáže málem to nestačilo!!!! Po přestávce jsme se vrátili k výkonu ze Šlapanic kde jsme hráli moc profesorsky a vše vyvrcholilo výpadkem pěti minut, kdy jsme málem přišli lehkomyslně o body. Vše začalo v 61. minutě kdy hráč soupeře napřáhl k prudké  střele zdálo se z bezpečné vzdálenosti bezmála 30 metrů, ale takhle již dlouho na FK nikdo pavučinu nevymetl, Rybňa byl bez šance 4:1. Jen se rozehrálo v 63. minutě soupeř po brance ožil donutil naší obranu k chybě a byl z toho vlastňák 4:2. No a v 66. minutě si slabší chvilku také vybral Rybňa naše brankářská jednička, kličkou á la  Kolář a bylo 4:3. Pětiminutovka jak z hororu. Od této chvíle až do konce byl zápas vyrovnaný, raději jsme trochu zalezli a hráli ze zabezpečené obrany a zápas dovedli do vítězného konce. Za první poločas by naši borci zasloužili pochvalu, ale druhá půle je pro nás všechny varováním o to víc, že příští týden zajíždíme k lídrovi soutěže FK Drnovice a tento výpadek si tam nemůžeme dovolit.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek

Hodnocení tohoto utkání bych rozdělil na dvě poloviny. První půlka byla velmi dobrá hráli jsme přesně to, co jsme si před zápasem řekli. Bylo tam nasazení důraz a chuť uspět. Všechny naše góly padly po vypracovaných akcích a dobrém přechodu do útočné fáze. Výsledek v poločase odpovídal předvedené hře. Ve druhé půli jsme si mysleli, že utkání v pohodě dohrajeme, ovšem opak byl pravdou. Přišel pětiminutový kolaps ve kterém jsme inkasovali tři branky a soupeře vrátili zpět do hry. Utkání jsme nakonec dovedli ke třem bodům. Naši kluci se tak přesvědčili, že i čtyřbrankový náskok nemusí byt rozhodující. Teď se budeme chtít dobře nachystat na velmi důležitý zápas v Drnovicích.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři