logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

10.kolo FK Znojmo dorost st. - MS Brno 9:1 (4:0)

 
Góly: Tejkal 3, Rytíř 2, Krontorád Martin 2, Svoboda, Škubal

Sestava a hodnocení zápasu                         Foto z utkání zde

 

Rybníček [K] (9) - Lichevník (9), Procházka (9), Krontorád Marek (9), Balada (9) - Veselý (9) - Gazcio (9), Krontorád Martin (9), Tejkal (9), Koukal (9) - Rytíř (9)

Střídání: Lustig (9), Truhlář (9), Mikulášek (9), Svoboda (9), Škubal (9)

Tento víkend jsme na domácí půdě přivítali Slávii, ale pouze moravskou z Brna. Na začátku sezóny jsme počítali, že v průběhu soutěže si vyzkoušíme moderní rozestavení 4 - 1 - 4 - 1 no a kdy jindy než proti Slávii! Soupeře jsme od úvodu zaskočili a po čtvrt hodince vedli 3:0, kdy se ve 2. minutě trefil Ondra Rytíř, asistence Martin Krontorád, 11 a 12. minuta pro změnu Martin Krontorád se proměnil ve střelce, asistovali Mára Procházka a neúnavný Martin Veselý. Do poločasu se jestě zapsal ve 42. minutě mezi střelce Tejky, po asistenci opět Martina Krontoráda, Martinovi toto rozestavení velmi svědčilo, byl více ve hře a prakticky u všech gólů. Celkově se nám toto pojetí a průběh prvního poločasu velmi zamlouval. Po přestávce soupeř zareagoval tím, že ještě více zalezl do obrany a náš tradiční ospalý vstup do druhé půle dovolil po brejku MS snížit v 53. minutě na 4:1. Postupně se naše tempo začalo zvedat a v 63 a 64. minutě přišla dvouminutová gólová  pasáž pro Tejkyho, asistence  Martin Krontorád a Martin Veselý 6:1. Po těchto gólech jsme se již vrátili k zažitému rozestavení 4 - 4 - 2 a začali tým prostřídávat vzhledem k dalšímu náročnému programu. Po střídání nás potěšilo, že i tito hráči se dokázali prosadit v 85. minutě Petr Svoboda po nahrávce střídajícího Jakuba Škubala, poté Škuby nahrál v 89. minutě Ondrovi Rytířovi a svůj výkon korunoval v 90. minutě prvním gólem ve starším dorostu na konečných 9:1 u kterého asistoval další benjamínek v naší sestavě Kuba Mikulášek, jen tak dál borci. Tento dobrý výkon však musíme potvrdit již za týden jak starší v Újezdu u Brna tak mladší v Mikulově týmovým poctivým fotbalově bojovným výkonem.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Hodnocení

Dnešní zápas jsme herně i výsledkově zvládli na výbornou. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou. Kluci hráli s velkou chutí a nasazením. Dnes jsme si 60 minut vyzkoušeli nové herní rozestavení na kterém bychom chtěli zapracovat v zimní přípravě. Spokojení jsme s dobrou střeleckou produktivitou a předvedenou hrou.

Co nás však těší nejvíce a vnímáme to velmi pozitivně je, že kluci z obou týmu se vzájemně podporují zůstávají na obou domácích utkáních, kde si vzájemně fandí. Kuba Beno jako zraněný hráč příjde a bez problému odmáva jako asistent rozhodčího obě utkání..klobouk dolů..V tréninkových jednotkách se pohybujeme v počtu 18 hráčů a více což je také velmi dobré. Radost máme z některých hráčů kteří se k nám chystají na přestup nebo jsou zranění, že s námi jezdí i na venkovní utkání (viz Tůma a Škubal) nebo přejedou z rodinných oslav  aby nám pomohli odehrát utkání ( viz Lukáš Dyml,). Spokojeni jsme i s hráči kteří pravidelně v tomto věku vypomáhají našim mužům v Krajských a Okresních soutěžích (jako Marek a Martin Krontorádovi, Táďa Lichevník, Jakub Beno a Ivo Tejkal). Přejeme si aby klukům tohle všechno vydrželo co nejdéle.

Zvláštní poděkování bezesporu patří paní Rybníčkové za krásné focení všech našich utkání.

Děkujeme!!!!!!

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři