logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

11. kolo Újezd u Brna - FK Znojmo dorost st. 4:3 (1:2)

Góly - Koukal, Krontorád Martin, Tejkal.

Foto ze zápasu

Sestava a hodnocení zápasu

Rybníček [K] (7) - Lichevník T. (7), Procházka (7), Krontorád Marek (8), Tejkal (7) - Baran (7), Beno (8), Veselý (8), Koukal (7) - Krontorád Martin (7), Rytíř (7)

Střídání:  Balada (8), Košíček

Zápas 11. kola byl utkáním o třetí místo v tabulce. Úvod zápasu se nám vydařil hned ve 3 minutě vysunul Kuba Beno do křídla Odru Barana, který krásným centrem našel Míru Koukala a ten z voleje trefil míč přesně k tyči 0:1. Z vedení jsme se radovali jen do 14 minuty, kdy nás soupeř potrestal po chybě ve středu a následným průnikem nedal domácí hráč Vítovi šanci nás podržet 1:1. Na obdrženou branku jsme zareagovali celkem rychle a hned o dvě minuty později zahrál rychle rozehraný trestný kop Kuba Beno a gól vsítil Martin Krontorád. Po zbytek první půle jsme hráli aktivněji, než domácí měli jsme herní převahu. Domácí hráli jednoduše do ofenzívy a v útoku měli důrazné a rychlé hráče. V první půli jsme se ještě domáhali pokutového kopu po průniku Ivo Tejkala byl ve vápně atakován vybíhajícím gólmanem, ale píšťalka hlavního sudího mlčela. Jinak se v první půli odehrávala hra převážně mezi vápny. Do šaten jsme odcházeli s jednobrankovým vedením.

Ve druhé půli se dal očekávat boj o každý metr hřiště a to se i potvrdilo. Spousta soubojů a boj o každý míč. V zadu jsme chtěli hrát jednoduše a nic si na hrbolatém terénu nekomplikovat. Do 70 minuty to byl boj o střed hřiště. V 67 minutě dostali domácí výhodu trestného kopu z 18 metrů. Míč si postavil domácí kapitán a vymetl bombou šibenici. Chybou bylo, že na stanu kde měl Víťa stát. I tak to, ale byla krásná trefa. Na tento moment jsme opět zareagovali velmi dobře a o 4 minuty později poslal Kuba Beno do průniku Ivo Tejkala a ten s přehledem podél domácího brankáře poslal náš tým znovu do vedení 2:3. Domácí se však nevzdávali a v 79 minutě se domácí kapitán uvolnil ve vápně a jeho tvrdou střelu Víťa jen vyrazil a domácí útočník dostal hodně prostoru, aby míč dostal do naší sítě 3:3. V 82 minutě přišla rozhodující akce celého zápasu. Ivo Tejkal se prosadil kolem domácího beka z pravé strany až do velkého vápna. Zde předložil míč na malé vápno vedle vybíhajícího gólmana Martinu Krontorádovi, který míč dostal trochu na paty následně si ho srovnal ovšem jeho střela se nepochopitelně odrazila od jedné tyče následně přes celou branku do druhé tyče a ven. Nikdo tomu ani nemohl uvěřit. Z následného šoku se domácí dostali opět až před naše vápno, kde přišel následný faul a další trestný kop. Domácí ho tentokrát rozehráli na krátko do vápna, kde se gólově prosadil domácí Vykoukal 4:3. Do konce zápasu jsme nastřelili ještě tyč po střele Davida Balady, ale to už bylo z naší strany vše a tak jsme opět neprolomili naši venkovní bodovou mizérii.

Trenér: Samek Milan

Hodnocení

Dnešní utkání se mi hodnotí špatně. Na půdě soupeře vsítíme 3 branky, a přesto odjíždíme bez bodu. Není nám nic platné, že herně soupeře přehráváme, máme častěji míč na svých kopačkách snažíme se hrát kombinačně. Fotbal se hraje na góly a rozhoduje, kdo umí své šance zužitkovat. Domácí dnes proměnili všechny své šance a marně přemýšlím, co neproměnili. Utkání rozhodla určitě 80 minuta, kdy jsme měli 1000% šanci dát na 4:3 Martinem Krotorádem, který netrefil zcela prázdnou branku, a z následné akce nás domácí potrestali vítězným gólem. Zklamán jsem z toho, že se nám výsledkově nedaří na hřištích soupeře.
Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři