logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

24.kolo MS Brno - FK Znojmo dorost st. 4:1 (3:1)

Gól: Balada

Sestava a hodnocení zápasu       Foto ze zápasu zde

 

Rybníček [K] - Dyml, Procházka, Košíček, Balada - Dítě, Truhlář, Tůma, Koukal - Tejkal, Svoboda

Střídání: Vystrčil, Buchtela

Bez známkového hodnocení, kolektivní bída!

V neděli jsme zajížděli na Morendu, která se nacházela na posledním místě tabulky. Vzhledem k několika faktorům jsme odjížděli bez sedmi opor základní sestavy. Proto dostali příležitost další hráči širšího rezervního týmu. Již počáteční přístup, kdy je nominováno 18 hráčů, odjíždíme ve třinácti no budiž. Příjezd na MS Brno, těm jsme dali minule devítku, to budou talpy, obrana jak řešeto, záloha žádná, žalostný útok, lambáda, pohodička. Varování před zápasem bylo na podcenění soupeře atd., ale říkej to mladejm  teenegerum. A teď pojďme do reality. Zápas začíná, soupeř nás od úvodu zápasu přehrává, hraje jednoduše a v 6. minutě jde do vedení 1:0. Postupně jsme hru vyrovnali a začali si vytvářet také šance, nic se nám však nedařilo, přesto v 25. minutě našel Tejky na hranici velkého vápna pěknou zpětnou přihrávkou Baliho a ten střelou vyrovnal 1:1. To však bylo z naší strany vše, nedůraz, žádný odražený míč, díky velké nepřesnosti, přihrávky pozdě nebo na paty no a když k tomu přičteme, že některé byly také přímo na kopačku soupeře do vyložené šance tak domácí šli v pohodě ve 29. minutě do vedení a v 35. minutě přidali na 3:1, asistence tým FK Znojmo. Rybňa by se mohl v bráně rozkrájet, na to by neměl ani Courtois ve své famózní formě. Výkon prvního poločasu byl velmi žalostný. Kdybychom byli nezaujatí diváci a viděli tento tým, tak by jsme si řekli: To Znojemské FK to jsou talpy, obrana jak řešeto, záloha žádná, žalostný útok, ti jsou zralí na devítku! Poločasová přestávka - bouře v kabině a odhodlání s výsledkem něco udělat. Šance přišly, ale nebylo nám přáno a tak staré známé nedáš dostaneš 64. minuta 4:1. Po této brance jsme spadly opět do zoufalého modu želvy nikoli však Ninji, ale želvy líné, pomalé, nepřesné, nedůrazné, být to v ringu, letěl ručník. Domácí si vítězství již nenechali vzít a zdržovací taktikou (stále se hledal balón za atletickým oválem) dotáhli zápas do vítězného konce. Paradox je že dnes se sešel tým kdy Rybňa, Prochy, Kóša, Tejky vždy ochotně po prvním domácím zápase chodí vypomáhat rezervnímu týmu a i když mají v nohách již 90. minut  bojují a pomáhají jim sbírat bodíky jako lvi. Dnes se měla úloha obrátit, no nestalo se. Řeklo by se, každý tým či hráč si vybere špatný den, ovšem když si vezmeme poslední tři zápasy rezervního týmu je to jak přes kopírák, a to je velké varování, začíná to vypuštěnou zimní přípravou, špatnou tréninkovou morálkou, jít si jen v neděli zahrát fotbal prostě nestačí a nebo stačí v tom případě mají borci poslední dva zápasy na to aby nám ukázali s kým můžeme příští rok počítat a kdo si koupí pouze permicu do GLADORK GYM víc než fitko, měsíční studentská 620,- Kč a k tomu podsedák na tribunu FK Znojmo.

Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

 

 Moravská Slavia

 
Hodnocení utkání:
S ohledem na to že naši nejlepší kluci doplňují mužské týmy „A“ i „B“, a úspěšně se jim daří, aby se udržely soutěže i pro příští sezonu, jsme se rozhodli odehrát o víkendu pouze jedno dorostenecké utkání.
Zápas s Pohořelicemi, jsme chtěli odehrát v jiném termínu, bohužel nám to nebylo umožněno.
Z původní nominace 18 hráčů nás odjelo do Brna pouze 13, resp. kostru týmu tvořila většina kluků, kteří hrají krajskou soutěž „B“. Na střídání jen Honzík Vystrčil a druhý gólman David.
I v této sestavě jsme chtěli předvést kvalitní výkon a uhrát dobrý výsledek. Těsně před nástupem do utkání nás určitě ovlivnila snaha trenéra Morandy, utkání „zkonfrontovat“, z důvodů neoprávněného startu našich hráčů, popř. za asistence rozhodčího v případě výhry napsat výsledek v náš neprospěch. Na toto se nechceme vymlouvat ale, když to hráči při nástupu slyšeli, určitě se to na nich v úvodu podepsalo, byť jsme je nabádali, aby to vůbec neřešili a hráli jako by se nic nestalo.
Zřejmě první gól na tom měl velký podíl a v 6. minutě jsme už prohrávali. Snaha a bojovnost byla bohužel negována obrovskými chybami a nepřesnostmi a předváděli jsme velmi, velmi špatný výkon. Navíc když už jsme měli stoprocentní šance tak jsme vyloženě selhali, jak Tejki tak Petr. A soupeř těžil z jednoduchých brejků a trestal naše fatální chyby. Jen díky Rybňovi jsme nakonec po půli prohrávali 3:1
V kabině jsme si řekli, a tentokrát dost hlasitě, že to nevzdáme. Hru jsme chtěli maximálně zjednodušit, vytvořit velký tlak do brány a vstřelit kontaktní branku. To se nám i částečně podařilo a David mohl svým gólem strhnout utkání k dramatickému závěru. Ani další šance Koši, Tejkiho. V 64. minutě jsme však dostali 4 gól a pak už to byl jen velký zmar.
Skvělými výkony se prezentoval pouze vynikající Rybňa, který vychytal NEMOŽNÉ.

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř

Hodnocení trenéra:
Kluci z širšího kádru nemají momentálně takovou kvalitu, aby v krajských soutěžích pravidelně vyhrávali nebo otáčeli nepříznivý vývoj utkání. Jen snaha a touha nestačí. Zimní příprava začínala 10 ledna a ani dodnes ještě někteří kluci nezjistili, že tréninky jsou 2x týdně. Naopak ti, kteří jsou hlavně k sobě poctiví, dnes už hrají krajské soutěže v mužských kategoriích.

vypracoval:
Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři