logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo SK Vojkovice - FK Znojmo 2 : 6 ( 1:4 )

Góly : 25' Novák , 65' Pařízek - 9' Morkus , 11' Havliš , 39' Neumann , 40', 52' Wrana , 90' Kolařík .

Sestava a hodnocení utkání

Čech - Servít E. - Neumann - Škubal - Morkus - Lehocký (c) - Wrana - Ondra - Lichevník - Havliš - Vystrčil .

Náhradníci : Ondruš - Koňařík - Kolařík - Železný -Lustig .

Řekli po utkání trenéři : Ondra Daniel a Kubále Daniel .

Na 8.kolo jsme v sobotu 22.9.2018 zajížděli k soupeřovi do Vojkovic . V úvodních dvou minutách hry jsme si vytvořili tři skvělé gólové tutovky ,ale ani jednu z těchto šancí jsme z nepochopitelných důvodů nedokázali proměnit. Zužitkovat tyto šance hned na úvod zápasu bylo by to takřka zdrcující pro našeho soupeře ,bohužel se tak nastalo . Další možnosti ,které jsme si vytvořili už kluci dokázali v 9' Morkus a v 11' Havliš zužitkovat ,ale i tak to nebylo herně stále to na co jsme u našich hráčů zvyklí . Byli jsme dost roztržití ,nedali jsme si kloudnou přihrávku a snažili jsme se všechno dotlačit až do brány a nedokázali jsme ohrozit soupeřovu bránu žádnou střelou ze střední vzdálenosti . Po jedné fatální chybě ,kterou jsme vytvořili v naší obraně ,dokázal náš soupeř tuto nabídnutou šanci v 25' zužitkovat .Po této vstřelené brance soupeř vycítil šanci a začal hrát úplně jinou hru než doposud . Naštěstí naši hráči nepřestali úplně hrát a během dvou minut ,39' Neumann a 40' Wrana dokázali soupeři odskočit na rozdíl tří branek . Sice poločas vyzněl gólově jasně pro naše hráče ,ale po stránce herní jsme nebyli příliš spokojení .

Druhá půlka i přestože hráči dostali v kabině jasné pokyny do hry ,nebyla o nic lepší . Stále jsme byli roztržití a nesoustředění jako v prvním poločase a nedokázali jsme využívat vytvořené šance . Jednu z těchto šancí jsme po dlouhé době konečně využili 52' Wrana ,ale tomu předcházelo opět spousta nevyužitých šancí . Zato náš soupeř dokázal v 65' další možnost opět po zbytečné chybě zužitkovat a znovu nás začal trápit ,ale naštěstí další možnosti ke skórování už nedostal. Závěr utkání byl dosti nevýrazný a nepřesný na obou stranách . Soupeř byl téměř smířen s prohrou a naši hráči chtěli závěr utkání už dohrát v klidu a neinkasovat další zbytečnou branku . Jiného názoru byl akorát střídající hráč Kolařík a v 90' ještě vstřelil soupeři šestou branku . I přesto,že dnešní utkání nebylo herně úplně podle našich představ ,tak za získání tří bodů na hřišti soupeře jim patří gratulace . Díky borci !!

Plán týdne : pondělí - čtvrtek - trénink v 17:00 hod .

pátek 28.9.2018 dohrávka odloženého utkání - Kahan/Zbýšov - FK Znojmo odjezd busu v 8,15h

neděle 30.9.2018 - zápas - FK Znojmo - TJ Sokol Pohořelice , sraz ve 12:15 hod. na hřišti v Oblekovicích ,začátek utkání ve 13:15 hod .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři