logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo FK Znojmo ml.dorost - TJ Sokol Pohořelice  1:7 (0:4)

Gól - 56. Tejkal Ivo

Sestava a hodnocení utkání

 

  1. 10. 2021 13:00

I.třída dorostu skupina B

Oblekovice , 50 diváků | Rozhodčí: Peřinka Jiří|

SESTAVA:

Buchtela David, Jedlička Filip, Dyml Lukáš, Koukal Miroslav, Košíček Jakub, Vystrčil Jan, Nguyen Martin, Tejkal Ivo, Svoboda Petr, Lustig Adam[K], Mikulášek Jakub

NÁHRADNÍCI:

Gazcio David, Balada David, Škubal Jakub, Balada David, Procházka Marek, Dítě Jiří, Truhlář Matěj

Hodnocení utkání:

Dnes nás čekal soupeř z prvního místa aktuální tabulky. Chtěli jsme se vytáhnout a překvapit. Toto se nám úvodní půl hodinu dařilo a dostávali jsme lídra tabulky pod tlak, kdy se pouze bránil a donutili jsme ho k chybám. Bohužel se nám skórovat nepodařilo. V této fázi hráli kluci s maximálním nasazením a s obrovskou chutí.  Byla to fakt „jízda“.  Po první brance, kterou jsme dostali po rohovém kopu a po propadnutém míči v malém vápně, jsme stále hráli aktivně a soupeře do větších šancích nepouštěli. Výborně hrála celá obrana dirigovaná stopery Lukášem a Filipem. Znovu se opakuje, že nedáš tak dostaneš. Nakonec rozhodly standartní situace a to především rohové kopy, po kterých jsme inkasovali další branky. Nebyli jsme schopni uskákat a ubránit hlavičkujícího soupeře ve vlastním malém vápně. Toto jsou věci, na kterých musíme pracovat, a do dalších zápasů být lépe připraveni. Druhá půle už strhující tempo nenabídla, sice jsme se snažili, ale zkušený tým z Pohořelic si vedení z první půle už ohlídal a přidal i další branky. I přes dnešní „nabitou“ lavičku a její využití jsme pouze korigovali výsledek.

Trenéři: Svoboda Petr, Milan Samek

Hodnocení trenéra:

Výborný vstup doutkání podpořený dobrým výkonem našeho brankáře. Takto by měl vypadat nejen každý vstup do dalších bojů ale dobrý výkon podpořit vstřelenými brankami.  Další zápas nás čeká naopak s posledním týmem, resp. bychom měli zopakovat dobrý výkon a přivést povinné body z venkovního hřiště.

vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři