logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

13.kolo Sokol Dobšice – FK Znojmo ml.dorost  5:1 (1:0)

Gól -  65. Krontorád Martin

Sestava a hodnocení utkání                    Foto z utkáni zde

 

  1. 10. 2021 11:45

I.třída dorostu skupina B

Dobšice | Rozhodčí: Ludvík Aleš, Polášek Filip

SESTAVA:

Buchtela David, Jedlička Filip, Košíček Jakub, Krontorád Marek, Krontorád Martin, Truhlář Matěj, Svoboda Petr, Lustig Adam[K], Gazcio David, Koukal Miroslav, Tejkal Ivo

NÁHRADNÍCI:

Dítě Jiří, Mikulášek Jakub, Škubal Jakub, Vystrčil Jan, Balada David, Rytíř Ondřej, Procházka Marek

Hodnocení utkání:

Utkání s lídrem tabulky, aktuálně prvním týmem z Dobšic. Z naší strany jsme chtěli navázat na super úspěšný výkon z minulého týdne. Sestava téměř stejná jako minule, pouze s dvěma změnami, na stoperu Kuba Košíček a v útoku Petr. Tentokrát se nám tolik nedařila souhra a přechod do útočné fáze, v první půli nás podržel David, který neuvěřitelnými zákroky zneškodnil tutové příležitosti. Branka, kterou jsme dostali v první půli, padla po rohovém kovu a smolném propadnutí míče v malém vápně. 

V začátku druhého poločasu, nás „zaskočil“ brzký gól v 47. a další v 53. minutě. V 65. minutě, po skvělé kombinací dvojčat Máry a Martina, to bylo 3:1. Následně jsme měli velkou příležitost vstřelit další branku. V této fázi jsme se mohli nadechnout k obratu. Zřejmě to byl zlomový moment, který nás mohl „nakopnout“. Bohužel další propadnutý míč po standartní situaci potvrdil produktivitu soupeře, a zbytek utkání se již dohrával, v závěru jsme ještě inkasovali další branky.

Celkový výsledek je pro nás příliš krutý a nakonec neodpovídá poměru sil na hřišti. Domácí vyhráli díky produktivitě v druhém poločase.

Trenéři: Svoboda Petr

Hodnocení trenéra:

Snaha, bojovnost a chuť uspět proti odvěkému rivalovi se klukům nedá upřít, ale v sobotu to nebyl náš zápas. No nic porazíme je na domácí půdě! Vzestupnou tendenci výkonu potvrdil náš gólman David, který to potvrdil několika skvělými zákroky v celém zápasu. Jen tak dál Davide !!!

vypracoval

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři