logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

14.kolo FK Znojmo dorost ml.- Sokol Dobšice  3:8 (1:2)

STŘELCI: 18. Morkus Václav, 70. Dyml Lukáš, 88. Svoboda Petr

Sestava a hodnocení utkání                                                Foto z utkání zde

 

I.třída dorostu skupina B

Oblekovice , 23 diváků | Rozhodčí: Petlach Lukáš, Binder Luděk

SESTAVA:

Buchtela David, Jedlička Filip, Dyml Lukáš, Truhlář Matěj, Svoboda Petr, Lustig Adam [K], Morkus Václav, Rybníček Vítek, Procházka Marek, Horecký Tomáš, Mikulášek Jakub

NÁHRADNÍCI:

Sýkora Matyáš, Kopečný Michal

Hodnocení utkání:

Na úvod utkání s lídrem tabulky, týmem ze sousedních Dobšic. První utkání po zimní přestávce se nám výsledkově vůbec nepovedlo. Do zápasu jsme vstoupili se 2 náhradníky a to nám ještě pomohli kluci z dopoledního zápasu. Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, nenechat soupeře rozehrát a hrát jednoduše i za cenu nakopávaných míčů. Toto se nám v první čtvrthodině i dařilo. Po 2  inkasovanch gólech, jsme odpověděli po rychlé souhře našich útočníku, Petr rychle rozdal míč mezi obránce a Vašek po úniku vstřelil náš první letošní gól. Bohužel se za chvíli zranil a předčasně pro něj zápas skončil. I tak první půle měla svoji kvalitu a dařilo se nám hrát se soupeřem vyrovnanou partii. Po první půli slibných 1:2

Do druhého poločasu, jsme chtěli vstoupit stejně aktivně a jednoduše. Jenže výkon z úvodu utkání, hlavně jednoduchý přechod se nám už nedařil. Naopak soupeř ovládl střed hřiště a vytvářel veliký tlak na naši celkem dobře fungující obranu. Zkoušeli jsme hráče posouvat v postech, měnit rytmus hry, ale nedokázali jsme dlouhodobě ovládnout střed hřiště. Z toho pramenily další obdržené branky.

Je třeba ocenit, že i když jsme v utkání byli horší, stále jsme chtěli hrát a vstřelit další branky. Ukázkou byla akce ze 70minuty, souhra Víťi (brankář) na pozici středního záložníka připravil střeleckou pozici Lukášovi, který z pozice krajního beka vstřelil druhý gól. Pak už byla hra pouze v režii našeho soupeře a dostávali jsme dost laciné branky, a to ještě David chytil pokutový kop. Odčinil tím vlastní faul na chytře hrajícího útočníka. Ještě jsme jednou skórovali a to v 88. minutě po skvěle zahraném přímém kopu Adama a dorážce Petra.

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř

Hodnocení trenéra:

Hodně vysoko musím ocenit výkon Vítka ale hlavně Mary Procházky, který odehrál celé 2 zápasy a ještě navíc na několika postech, z obrany přes halfbeka do útoku a zpátky na stopera. Super výkon !!!   Cením si i výkon Filipa, který i když s námi málo trénuje (internát), podal spolehlivý výkon na pozici stopera. Kladně hodnotím i Toma a Matyho, kteří již s námi trénovali celou zimu a jsou velkým příslibem. Jestliže chceme pomýšlet na lepší výkony je potřeba se zamyslet hlavně na tom, jestli dobře a kvalitně trénujeme. Z 20 tréninkových jednotek (tréninky byly na UT od 10 ledna, 3-4x týdně, včetně přípravných zápasů), se někteří kluci zúčastnili pouze 2-3x a někdo vůbec L. Tréninky byli dělány vícekrát týdně, hlavně proto, aby se mohlo zúčastnit co nejvíce hráčů. Tím že jste promrhali dobu na přípravu se bude těžko vyhrávat. Ono totiž výmluvy a výsledky nejdou dohromady.

Místo toho abychom v této fázi pilovali věci jak např. zjednodušit souhru v přechodovou fázi, standartní situace, centry, hru křídel atd. tak vlastně někteří teprve začínají trénovat. Část sezony bude tímto ovlivněna a každý si musí odpovědět, co dělal v zimě pro to, aby se zlepšil a to jak ve svých slabších stránkách tak vypiloval ty lepší a jak taky zapracoval na fyzičce.

Doufám, že borci popřemýšlíte a bude to vidět jak na trénicích tak na příštím dalším derby v Příměticích.

Jinak se totiž vyhrávat nebude

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři