logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

23. kolo FK Znojmo ml.dor – TJ Prosiměřice 3:5 (0:3)

STŘELCI: 64. Tejkal Ivo, 70. Dyml Lukáš, 84. Buchtela David

Foto z utkání zde

Sestava a hdnocení utkání:

SESTAVA: Vítek Rybníček, Dyml Lukáš Košíček Jakub, Dítě Jiří, Šereda David, Svoboda Petr, Tůma Daniel, Truhlář Matěj, Balada David, Tejkal Ivo, Lustig Adam

NÁHRADNÍCI:
Buchtela David, Procházka Marek, Matoušek Martin

5. 2022 13:00

I.třída dorostu skupina B

Oblekovice , 15 diváků
Rozhodčí: Suchá Klára - Binder Luděk.

Hodnocení utkání:
Další zápas v kterém jsme chtěli uspět. Jen chtít ale nestačí. Vlivem absence několika hráčů, museli odehrát obě jdoucí po sobě utkání hráči, kteří odmakali na 100 % dopolední zápas - Koša, Tejki, Prochi. Do brány šel tentokrát Rybňa, u kterého chceme, aby se dostal zpátky do zápasové formy po zranění. Brankář mladšího dorostu David byl připraven nastoupit do pole třeba i jako útočník.
V první minutě gól, vynucené střídání Adam a Šeri, další gól ve 20 a v 35 minutě do naší sítě. Přesně takto jsme hrát ale nechtěli. Vůbec nám to nešlo, ale vůbec. Tak jak my se nadřeme na to, abychom vůbec vystřelili na bránu, o to jednodušeji a přímočařeji se soupeř dostává do vyložených šancí. A proměňuje. Toto je nejvýraznější rozdíl mezi naší hrou a hrou týmů, které bychom měli dostávat pod tlak a minimálně hrát vyrovnanou partii.
Do druhé půle vstupujeme s cílem zjednodušit hru, hrát už opravdu po stranách a zvýšit důraz a tlak do brány. Velká škoda že jsme si nechali vstřelit v 62. další gól. Stav 4:0 už vypadal beznadějně.      Až v 64, Tejky - pravou nohou, v 70. minutě Lukin - umístěnou střelou z dálky, jsme se konečně gólově prosadili. V 84. minutě se bravurně s klidem zabijáka prosazuje David řečený KEPA, který nastupuje v útoku a počíná si velmi dobře. Myslím, že v poli nastoupil vůbec poprvé, skvěle pochopil svoji roli pro tým a jeho výkon byl příjemným překvapením[10]. Po další naší nevyužité šanci se potvrdilo 100krát otřepané nedáš-dostaneš a místo vydřené remízy dostáváme 5 branku.
Je třeba ocenit i výkon rozhodčí Kláry Suché, která nám odpískala obě utkání s velikým přehledem a citem pro hru a měla po celou dobu utkání respekt všech hráčů.

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř

Hodnocení trenéra:
Zase se budu opakovat:
Spousta nepřesností, ztrát v přechodovém pásmu ve středu hřiště. Pořád stejné schéma výstavby hry bez nápadu a přes střed hřiště, hra bez využití náběhů ze stran, minimum míčů za obranu = minimum gólových šancí.
Cením si že, i za stavu 0:4, jsme se nevzdali, a dotáhli utkání k závěrečnému dramatu. Někteří hráči si sáhli na dno svých fyzických sil.
Bohužel pořád stejné, opakující se, chyby nás dostávají do situací, kdy si už nevěříme a kupíme chybu za chybou. Nemáme vůbec žádný nápad jak to změnit.
Možná bych jeden měl :
-hlavně se z toho nepo…t a ve zbývajících zápasech hrát jednodušeji s maximální snahou vstřelit branku. A k tomu nám dopomáhej bůh :-D.
…let's go guys

vypracoval:
Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři