logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

4.kolo Dobšice- FK Znojmo dorost 2:1 (0:0)

STŘELCI:  -  46. Tejkal Ivo

Sestava a hodnocení utkání                       Foto z utkání zde

Rybníček Vítek, Záhora Radek, Košíček Jakub, Rytíř Ondřej, Svoboda Petr, Procházka Marek, Horecký Tomáš, Sýkora Matyáš,  Lichevník Tadeáš, Tejkal Ivo,  Koukal Miroslav,

Střídání: Kaláb Jakub, Matoušek Martin, Vystrčil Jan, Klimentík Aleš, Wrana Daniel

Derby s týmem za řekou je vždy pro nás vždy prestižní, chceme v něm vždy uspět a ukázat že jsme lepší. Letos to bylo o trochu zajímavější. V přípravě na důležitý zápas jsme nic nepodcenili, naopak měli jsme několik variant sestavy a velice silnou lavičku.
Jenže vše je relativní, v předzápasové rozcvičce se nám zranili 2 hráči základní sestavy, Rybňa a Radek.
Museli jsme na to reagovat a změnit posty. Rybňa po medical timu a s ortézou se sebezapřením nastoupil. Další naši gólmani totiž na utkání nebyli k dispozici.
V předzápasové přípravě jsme vtloukali klukům do hlav, že jen disciplinovaný a soustředěný výkon povede k dobrému výsledku. Kladli jsme důraz na Fair play a čisté zákroky. První půle byla oboustranně opatrná, oba týmy hráli pozorně a i přes několik slibných náznaků šancí se skóre neměnilo. Do druhého poločasu nastupujeme s odhodláním zvýšit tlak na sokolíky a zastřihnout jim křídla. To se nám daří a z první rozehrávky, (asi seděli na větvi), střílí Tejky, po nahrávce Toma první gól utkání …jooo!
Za další chvíli vytahuje tvrdou střelu Tejkyna na břevno, pak má velkou šanci ještě Ondra. Po dalším jeho průniku do vápna je podražen bránkářem a bohužel se penalta nepískala. V této fázi jsme byli jednoznačně lepší a měli jsme je po dalších šancích srazit na kolena. Jenomže dostáváme vyrovnávací gól, po 3x opakované a  neodvráceném rohu. Můžeme nadávat na rozhodčí, kteří utkání nezvládli úplně dobře (jasná penalta, i avizovaný offside). Ale další obraz hry ukazuje, že děláme spoustu chyb v obraně a v rozehrávce a dáváme sami šance soupeřům. V OBRANĚ PŘESTÁVÁME BÝT KOMPAKTNÍ. Ještě nějaké šance máme, ale soupeř čím dál víc buší do naší nejisté obrany. Nutno vyzdvihnout Rybňu, který jako „revenant“ držel naše akcie nad vodou. Neuvěřitelně povstal a tlačil nás útoku. Avšak ani jeho heroický výkon, nezabránil v obdržení 2 branky. V samotném závěru po prostřídání se do šance dostali Aleš s Wraničem, ale ani oni ani závěrečný tlak a poslední roh už na výsledku nic nezměnil.

Hodnocení trenéra:
Jsme velice zklamaní ale ani ne z předvedené hry, jako z výsledku. Prohrát jsme si nezasloužili ale takový je fotbal. Možná jsme to nezvládli v hlavách ale i některé individuální výkony nebyli takové, na které jsme byly zvyklí v předchozích zápasech.
Poučíme se a v odvetě jim to řádně sečteme!
V pátek před vinobraním nás čeká zápas v Mramoticích, který chceme zvládnout určitě lépe.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři