logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

24. kolo Čechie/Kahan - FK Znojmo 0:5 (0:2)

Góly: Rytíř, Horecký, Tejkal, Lichevník, vlastní
více foto zde:

Sestava:
Rybníček [K] - Sýkora, Košíček, Procházka, Koukal - Kaláb, Lichevník, Horecký, Baran - Tejkal, Rytíř
Střídání: Kaidl , Nguyen Petr, Matoušek, Wrana

Hodnocení zápasu:
V tomto kole jsme zajížděli do Zastávky u Brna, kde má sídlo tým Čechie/Kahan.
Abychom si udrželi naději bojovat o čelo tabulky, byl před námi jasný úkol naplno bodovat. Kluci za to vzali od úvodu zápasu vytvářeli si nespočet šancí, řinčeli tyče taktéž břevínko, síť však zůstávala stále prázdná. Chyběla lehkost zakončení. Už jsme z toho začali být trochu nervózní, když se dostal na hřiště Petr Nguyen, a za minutu pobytu vymyslel ve 33. minutě první gólovku, kdy na hranici velkého vápna našel Ondru Rytíře, který trefuje tyč a z následné dorážky, již konečně přichází branka 0:1. Hned po rozehře soupeře se dostáváme opět na míč běží 34. minuta Maty Sýkora posílá centr z pravé strany a výborně najde ve vápně Toma Horeckého, ten hlavou zvyšuje na 0:2.
Po přestávce jsme nejvytíženější hráče nechali trochu odpočnout, přesto jsme soupeře dále přehrávali. V 56. minutě Wranič nachází prudkou přihrávkou Tejkyho ten střílí, nakonec je z toho vlastňák, no to Tejky těžko kouše 0:3. Chuť si spravuje v 64. minutě, kdy utíká po křídle Petr Nguyen centruje do vápna a Ivo trefuje hlavou přesně 0:4. Tečku za zápasem udělal v 90. minutě Tade , po přistrčení míče Martinem Matouškem,  krásnou technickou nechytatelnou střelou 0:5. Soupeř si také něco vytvořil, ale nula našim gólošum vydržela.
Tak to by bylo z Brna všechno. Teď nás již čeká prestižní utkání o čelo tabulky s týmem TJ Sokol Pohořelice v sobotu na domácí půdě 3.6.2023 výkop 10:15.
Jen vítězství nás může posunout na vrchol. K tomu budeme potřebovat velkou podporu VÁS, našich věrných fanoušku abychom to společně s vámi zvládli :-D.
Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři