logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

25. kolo FK ZNOJMO - TJ Pohořelice 1:3 (1:0)

Góly: 45. Horecký Tomáš

více foto zde:

Sestava:
Rybníček [K] - Sýkora, Košíček, Procházka, Koukal - Dyml, Lichevník, Horecký, Baran - Tejkal, Kaláb
Střídání: Rytíř, Kaidl , Nguyen Petr, Matoušek, Wrana, Svoboda

Hodnocení zápasu:
Dlouho očekávaný souboj o čelo tabulky a vítěze ročníku.
Pro tento zápas jsme trénovali a dřeli. Hrozně jsme se na něj těšili a poctivě připravovali.
Svými výkony v celém ročníku jsme se dostali do rozhodujícího předposledního kola, kdy se hraje o všechno. Je to jen důkazem toho, že tento tým si skvěle "sedl" a i když se nedařilo vždy úplně jak bychom chtěli, dokázal vždy na hřišti nechat všechno!

Věděli jsme že soupeř z Pohořelic bude hrát jednoduše a využívat  svého nejlepšího hráče a střelce. Na toto jsme byli připraveni a takový průběh očekávali. Hned v úvodu se to i potvrdilo a velmi brzy jsme mohli inkasovat. Postupem času se hra přelévala z jedné strany na druhou a s přibývajícími minutami jsme získávali větší kontrolu v zápasu a všechny útočné pokusy eliminovali. Vyhrávali jsme většinu osobních soubojů, sbírali odražené míče a čím dál více ovládali střed pole. Vygradovalo to krásným gólem Toma do šatny.
První půle končila již v naší režii a naše "akcie" byly v tento moment hodně vysoko.
Do druhého poločasu jsme vstupovali s odhodlání ubránit nebezpečné výpady a sami chtěli pronikat do otevřené obrany.
O zbytku "fotbalu" rozhodly pouhé 3 minuty, v 58 a v 61 minutě jsme dostali z nevině vyhlížejících šancí, pohotově 2 branky a toto nás tak zlomilo, že pak už to byla jen křeč a jen obrovská snaha s aktuálním stavem něco udělat. Fotbal se hraje na branky a tentokrát byl ten šťastnější soupeř.
Pro nás velké zklamání a smutek, protože jsme měli vše ve svých "nohách". Ten poslední krok nám tentokrát nevyšel, klukům není ani moc co vytknout, bojovali do posledních vteřin.

Hodnocení sezony:
Celá sezona byla vlastně neuvěřitelná. Oproti té loňské došlo k dost výrazným personálním změnám a i přesto jsme až do konce hráli o nejvyšší příčku. Po jarní částí sezóny jsme už mohly pomýšlet na první místo v soutěži.
Základ party tvořili zkušení hráči, Rybňa, Tade, Mara, Koša, Tejky, Dyml, Ondra... doplnění o mladé "dravce" ze straších žáků, Maty, Marťas, Kali, Kaidl, Wranič .........atd
Nyní mají poslední zápas před sebou 2 hráči, kteří budou pokračovat v "A" týmu. Jeden dává góly a druhý  jim brání, Ondra a Koša. Oba po celou dobu v dorostu odváděli skvělé výkony a byli výraznými oporami. Toto je i jeden z našich cílů aby kluci byli připraveni pro mužské soutěže a stali se postupně stabilními členy našeho Áčka.
Budeme se je snažit nahradit a i doplnit mladší nadějnou generací kluků z kategorie starších žáků. Těšíme se na nový ročník a věříme že zase vytvoříme silný tým, který na sobě bude chtít pracovat a možná zase hrát o ty nejvyšší příčky.
Děkujeme i našim fanouškům, kteří jsou už naší součástí a umí se s námi radovat a i prožívat neúspěchy.
V sobotu hrajeme poslední zápas v Chrlicích, který už nic nemůže změnit na tom že skončíme na skvělém 2. místě, výkop je v 17.30.
Trenéři: Svoboda Petr, Hynek  Rytíř 

 

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři