logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Finálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích - dívky

Finálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích - dívky

V neděli 17.3.2019 se konalo poslední kolo halové ligy. Náš dívčí tým se postupně utkal s týmy SK Žebětín , Dobšice , ČAFC Židenice.Děvčata bojovali o 13.- 16. místo.

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

 

Nominace: Lavingrová , Šinoglová - Veselá , Suchá , Marečková , Sáblíková ,Čechová , Doválelová , Kučerová , Langmannová , Kapaňová.

FK ZNOJMO DÍVKY  -  SK ŽEBĚTÍN     0 : 5

Do prvního zápasu holky vstoupily s velkou chutí. Hráli převážně na polovině soupeře a dostávali je pod tlak. Bohužel naše gólové šance jsme ani jednou neproměnily. Naopak soupeř  využil našich chyb a vždy byl úspěšný. Fotbal to byl ale pěkný některé naše útoky byly opravdu ukázkové  a soupeř měl s námi co dělat. I když jsme se gólově neprosadili  po  herní stránce byly holky lepším týmem.

FK ZNOJMO DÍVKY  -  DOBŠICE   2 : 7  Góly: Veselá ,Suchá

Na druhý zápas se holky těšily, proti Dobšicím se nám hraje vždy dobře. Holky ale hráli  s jakýmsi respektem  a dlouho se nemohly dostat do tempa. V začátku jsme udělali zbytečné chyby v obraně a dostali tak laciné góly. Až ve druhé polovině zápasu to byly zase naše bojovnice útočná dvojice Veselá- Suchá nakonec vytvořily dvě krásné akce na jeden dotek a každá po jednom gólu přeci jen přidaly. Samozřejmě musíme pochválit úplně všechny hráčky včetně našich skvělých gólmanek.

FK ZNOJMO DÍVKY  -  ČAFC ŽIDENICE-07    1 : 2       Gól: Veselá

Třetí zápas si holky opravdu vychutnaly. Po herní a fotbalové stránce byly holky jasně lepším týmem. Naše útočné šance zvedali fanoušky ze sedaček. Holky tak moc chtěly vyhrát a dávaly do soubojů opravdu vše. Jenže jak už to bývá a říká se nedáš - dostaneš . U dělaly jsme dvě chyby a soupeř je potrestal gólem. Holky se ale nechtěly vzdát a bojovaly až do konce. Nakonec se utrhla  Janča Veselá  a zdramatizovala svým gólem  konec zápasu. Holky tento gól tak nakopnul a tak jak hrály posledních 5 minut bylo famózní. Soupeře jsme natlačily na jejich polovinu a chtěly tento výsledek ještě vyrovnat, šance  však už nám nevyšla.

Dnes musíme vyzvednou hru všech hráček,holky dnes ukázaly že umí hrát fotbal a že do této halové ligy daly vše, co bylo v jejich silách. Byly zde nejmladšími účastnicemi, ale rozhodně se tady neztratily. Z této halové ligy budeme určitě dlouho čerpat a posunulo nás to  zase o velký kus dál. i když jsme skončily na posledním  místě, nemáme se za co stydět.

Děkujeme děvčatům, které vždy vzorně a s respektem k soupeřům  odehráli celou halovou soutěž. Plnily všechny naše pokyny a nikdy neztratily úsměvy ze svých tváří. Je nám ctí trénovat tento vzorný tým, který nás nikdy nezklamal. Děkujeme také rodičům za dovoz hráček vždy včas na zápasy, bez kterých by naše úspěchy nebyly tak perfektní.

Trenéři : Veselá Jiřina a Pavel Kučma.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři