logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Fotbalové soustředění dívčího týmu v Šanově

Dívčí fotbalový tým se zúčastnil třídenního fotbalového soustředění   22.3.  - 24.3.2019  v Šanově

Celkem se zúčastnilo 15 děvčat ,tři trenéři a zdravotnice. Byli jsme ubytováni ve Sportcentru v Šanově, kde jsme měli k dispozici hřiště s umělou trávou,travnaté hřiště, ve zdejší restauraci jsme měli objednané snídaně, obědy i večeře. Svačiny  a pitný režim jsme děvčatům obstarali sami.

Děvčata měli denně několik tréninkových jednotek a také přátelské utkání se Šanovským týmem. Holky si na soustředění prošly silovým i herním a gólmanským tréninkem a všechny ho zvládly velmi dobře. Měli jsme zde i naše nejmladší hráčky ročníku 2009 a i ty se zde naučily spousty nových věcí. Na soustředění se k nám připojil náš nový trenérský kolega Kamil Lavingr , který vnesl do našeho týmu nové nápady, a s našim týmem zde byla i naše zdravotnice paní Ludmila Škrabalová, které tímto děkujeme za ošetřování drobných zranění které děvčata utrpěly  v rámci soubojů v zápasech. Poslední den jsme si užily i procházku po okolí. Připraven byl  pro děvčata i kvíz  s fotbalovou tématikou, a po sečtení bodů i vyhlášení s předáním medailí.

Děvčata tento společný čas hodně stmelil a troufáme si říct, se všechny děvčata posunuly zase o velký kus. Holky jsou skvělá parta a jedna velká fotbalová rodina.

Děkujeme všem rodičům , že děvčata na soustředění dovezli a hlavně spolupráce s nimi je skvělá !!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři