logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

FK Znojmo dívky na letním turnaji mladších žáků ve Veselí nad Moravou

FK Znojmo dívky na letním turnaji mladších žáků ve Veselí nad Moravou

V neděli 16.6.2019 se náš dívčí tým zúčastnil letního turnaje ve Veselí nad Moravou. Turnaj byl kvalitně obsazený chlapeckými týmy. Jediný dívčí tým byl ten náš ze Znojma.

Sestava a hodnocení

 

Šinoglová - Suchá, Veselá  Čechová, Marečková, Sáblíková, Urbánková, Kapaňová, Jašková, Martínková, Košická,  Čaňková K.,Čaňková  P. 

Turnaje se zúčastnilo celkem 10 týmů. Týmy byly rozděleny na dvě skupiny  a hrálo se systémem mladších žáků 7+1 ( 1x20 min). Holky se ve své skupině  postupně utkaly s týmy FC Strání , FKM Morava , FK Mutěnice , FK Kunovice.  V zápase o umístění pak s  FK Bzenec a KEN Veselí. Celkem odehráli 7 zápasů.

Nejlepším zápasem byl hned ten první , kdy holky předváděly skvělý fotbal a soupeři si s holkama nevěděli rady. Holky tak moc chtěli dát gól, ale štěstí do zakončení nám chybělo. Ale ani kluci nedokázali překonat naši skvělou gólmanku Alču Šinoglovou ,která byla dnes opravdu naší oporou. Probíhala poslední minuta zápasu a už se schylovalo k penaltovému rozstřelu. Zápas byl hodně  vyrovnaný a nikdo nechtěl prohrát. V posledních 30 vteřinách zápasu ale nakonec kluci dokázali vstřelit branku  Někdy je to opravdu o štěstí a to se nakonec přiklonilo na druhou stranu . Holky ale hrály výborně až nás to všechny překvapilo s jakou chutí a nasazením dokáží bojovat. Další zápasy se nesly ve stejném duchu, kdy jsme hrály skvělý fotbal, ale zakončení chybělo. Výsledky nebyly nijak vysoké. Jeden zápas jsme hráli ve velkém dešti. Počasí bylo jako na houpačce ,teplo,déšť. Jeden gól jsme na turnaji ale přeci jen dali v podání Janči Veselé, která překonala svoji střelou brankáře z Mutěnic. Z něj měli děvčata velikou radost a ujaly se tak vedení zápasu. Hráči z Mutěnic, ale začali přitvrzovat a někdy i ostře faulovat naše hráčky.

Bohužel jsme si z turnaje odvezli i několik zranění, po jednom  dokonce hráčka už nenastoupila. Kluci holky vůbec nešetřili, někdy to byly fauly opravdu neférové. V posledním zápase jsme už neměli ani koho střídat, zraněné kotníky nedovolily holkám už zápasy odehrát. Dnes musíme pochválit všechna děvčata, některé odehrály víc jiné méně, ale hrály jako jeden tým a to si na nich moc ceníme. Musíme také poděkovat naší paní zdravotničce Lidušce Škrabalové, která dnes měla spousty práce při ošetřování našich hráček, ještě že toho anděla strážného v našem týmu máme.

Děkujeme také rodičům a našim věrným fanouškům za podporu na turnaji !!!!

Byl to náš poslední turnaj v sezóně. Přejeme děvčatům krásné prázdniny a dovolené  !!!!!!

Vedení klubu děkujeme za umožnění odehrát takto kvalitní turnaje a za jejich podporu v celé sezóně  !!!!!

Trenéři Kučma , Veselá , Lavingr , zdravotnice Ludmila Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři