logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.Kolo  FK Znojmo dívky - 1. SC Znojmo  0:4  (0:1)

9.Kolo FK Znojmo dívky - 1. SC Znojmo 0:4 (0:1)

V neděli 20.10.2019  odehráli děvčata předposlední utkání podzimního kola . Tentokrát jsme hráli na domácím hřišti proti týmu 1. SC Znojmo.

Sestava a hodnocení utkání

 

Lavingrová - Arndt , Suchá , Kučerová ,Košická , Kapaňová , Sáblíková ,Čaňková P., Urbánková ,Veselá , Marečková ,Čechová , Čaňková K., Sklenářová ,Doválelová , Martínková.

Do předposledního kola holky vstoupily s velkou chutí a nasazením. První poločas  holky klukům z SC Znojmo  dělaly velké problémy a nedaly  jim šanci dostat se jakékoliv šance.  Holky hrály na svých pozicích  hodně aktivně a dostávaly se i do šancí před soupeřovu bránu. Bohužel v zakončení nebyly úspěšné. Ke konci prvního poločasu jsme chybovali kdy se rozestoupila obrana a my inkasovaly první gól. Tím skončila první polovina zápasu. Druhý poločas holky trošku polevily a dávaly soupeřům více prostoru a ti naší chyby využily. holky ale hrály až do konce s plným nasazením.Měli jsme asi 3 šance na vstřelení gólu  ale ani jednu jsme nevyužili. Holky dnes předvedly opět skvělý výkon a je vidět jaký neskutečný krok udělali, během podzimní části.

Dnes musíme vyzvednout opět výkon Kristýny Čaňkové ,která odehrála zápas bez jediné chyby a bez střídání. Pozice stoperky ji velice svědčí . Skvěle dnes zachytala i naše gólmanka Julča Lavingrová ,která ještě spousty šancí  soupeřům vychytala.  Dnes  také výborně pozičně odehrála i naše nejmladší hráčka Katka Čechová. Pochvala patří ale celému dívčímu týmu,holky jdou krok po kroku směrem nahoru  a to nás trenéry těší nejvíc. Výsledek pro nás není vůbec důležitý ,důležitá je pro nás předvedená hra děvčat a s ní jsme spokojeni.

Děkujeme rodičům za skvělé fandění a dovoz hráček na zápas.

Ve čtvrtek čeká děvčata poslední zápas  v Šatově a pak už nás čeká zimní příprava v hale a zimní halová liga v Ivančicích.

Trenéři : Kučma , Veselá , Lavingr , zdravotnice Ludmila Škrabalová. 

   

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři