logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo Halové ligy  mladších žáků v Ivančicích - dívky

3.kolo Halové ligy mladších žáků v Ivančicích - dívky

V neděli 8.12.2019 odehrála  děvčata další kolo halové ligy v Ivančicích. Dnes  se postupně utkali s týmy  1.SC ZNOJMO U12,  Bosonohy  , ČAFC Židenice  U13.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Lavingrová - Veselá , Šinoglová , Sáblíková , Kapaňová , Čechová , Sklenářová ,Marečková , Košická.

FK ZNOJMO DÍVKY -  1.SC ZNOJMO- U12         2:6

Góly: Sklenářová , Veselá

V prvním zápase holky rozehrály hru velice dobře.S klukama drželi krok ve velmi vysokém tempu. Hra byla ze začátku velice vyrovnaná. První náš gól vstřelila Terka Sklenářová, po krásné nahrávce Kačky Čechové. Poté jsme udělali několik chyb v obraně a kluci je trestali gólem. Druhý gól  vstřelila po krásné akci Jana Veselá,která se prosadila přes hráče a poslala míč pěkně k pravé tyčce . Několik šancí jsme ještě neproměnily .Byl to ale pěkně odehraný zápas.

FK ZNOJMO DÍVKY - BOSONOHY         2:5

Góly:  Veselá , Marečková

Druhý zápas   holky hrály taky  s velkým nasazením.  Krásným gólem pod břevno nás do vedení poslala  Janča Veselá, která  dnes odehrála velmi dobře.  Po celých 8 minut  jsme kluky nepouštěli do žádné větší akce. Ale to bychom nebyli my abychom si to nezkomplikovali . Začali jsme  dělat chyby v obraně a kluci nám za to dali góly. Nezůstali jsme ale u jednoho gólu. Další krásnou tvrdou střelou z poloviny hřiště přidala krásný gól Denča Marečková. I tak nám to na výhru nestačilo. Soupeř  se ale tolik obávali výsledku,  že se báli i střídat hráče.Holky ale bojovaly až do konce.

FK ZNOJMO DÍVKY  -  ČAFC ŽIDENICE -U13      2 :6

Góly: Marečková , Veselá

Třetí zápas byl asi nejlépe odehraným zápasem. Holky hráli opravdu skvěle a hráči ze Židenic měli s děvčaty hodně práce. Soupeř byl hodně kvalitní , ale holky se nechtěli vzdát tak lehce. Bojovaly velmi dobře a i v tomto těžkém zápase dokázaly dát dva krásné góly. První gól dala Denča Marečková,která dnes předvedla že i obránce může dát gól. Druhý gól přidala  Janča Veselá ,které se dnes dařilo střelecky nejlépe.  Kluci ale ke konci měli více střeleckých šancí.

Dnes musíme pochválit střelkyně Janču , Denču a Terku. V obraně výborně bojovala Kája Košická . Poděkovat musíme i Alči Šinoglové  , která dnes doplnila náš tým a byla velkým přínosem do týmu. Holky dnes všechny tři zápasy  odmakaly . Děkujeme rodičům za dovoz hráček  na zápasy a za jejich podporu na tribuně.

Trenéři: Kučma , Veselá , zdravotnice Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři