logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

3. kolo Ligy dívek mladších a starších žákyň

V sobotu 18.9.2021  se konalo další kolo dívčí ligy. Tentokrát jsme uvítali na našem hřišti děvčata z týmu FK Hodonín.

Sestavy,výsledky a hodnocení

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava: Garčinská - Kučerová , Čtveráčková , Hanzelová , Klásková , Malíková , Vaculová , Klímová , Nemešová , Čechová , Horáková , Arndt , Kašparová.

FK ZNOJMO DÍVKY -  FK HODONÍN     0:3 (0:2)

Prvních 20 minut  zápasu byly síly dost vyrovnané šance byly na obou stranách. Pak ale přišla naše první chyba v obraně a soupeřky vsítily svůj první gól. V našem týmu měla velkou šanci po krásné přihrávce Malíkové  nejmladší hráčka Amálka Horáková ale bohužel jen před bránou promáchla naprázdno. Další šanci měla Zuzka Kučerová ,která dnes neměla svůj den a střelecké štěstí k ní bylo otočeno dnes zády. Do poločasu jsme obdržely ještě jeden gól opět po chybě v obraně. V bráně dnes skvěle odchytala Terka Garčinská ,která ještě několik střeleckých šancí soupeřkám pochytala. 

Druhý poločas už byl z naší strany svižnější a i šancí na vstřelení gólu bylo více ,ale bohužel v síti neskončily. Dnes výborně odehrála opět Katka Čechová , Ema Čtveráčková . V konci zápasu jsme dostaly třetí gól kdy gólmance projel míč pod rukou. Dnes jsme zapojili do zápasu ještě jednu hráčku přípravky Simču Kašparovou ,která nás mile překvapila svým výkonem proti starším hráčkám. Jako tým holky podaly dobrý výkon. Ještě musíme zapracovat na zakončení gólových šancí ,které nám ak ve výsledku moc chybí.

Děkujeme rodičům za jejich podporu a dovoz děvčat na zápas.

Poděkování patří i rozhodčímu Lubošovi Kaidlovi za odpískání zápasu ,děkujeme !!!

Trenéři Kučma ,Veselá , Pisca.

STARŠÍ  ŽÁKYNĚ

Sestava : Garčinská - Kučerová , Kapaňová , Piscová , Šišláková , Veselá , Hanzelová , Čechová , Pavlíková Sofie , Pavlíková Sára , Železná , Doválelová , Matoušková , Čtveráčková.

FK ZNOJMO - FK HODONÍN   0:4  (0:1) 

Hned v úvodu zápasu byla vidět herní převaha  našich soupeřek. Výborně nás dostupovaly a dostávaly nás do tlaku. Naše hráčky  si nedokázaly nahrát přesnou přihrávku. Záloha dnes nepracovala jak měla. Dnes jsme museli doplnit tým mladšími hráčkami ,protože  některé se omluvily pro nemoc na poslední chvíli a dvě hráčky jsou dlouhodobě zraněné. Neustále jsme nabádali hráčky aby dostupovali soupeřky ale vůbec to neplnily. V prvním poločase nás soupeřky držely na naší polovině. Se štěstím kdy odehrály spousty rohových kopů se střelecky neprosadily. Naopak my dnes musíme vyzvednout Terku Garčinskou , která dne s odchytala i další zápas  ve starších žákyních. Několik vyložených gólovek dnes  vychytala . Soupeřky ale byly trpělivé a využily našeho zaváhání a v poločase nám daly první gól. Pak přišla naše silnější pětiminutovka a do šance se poprvé dostala Jana Veselá ,ale bohužel naši šanci pochytala gólmanka soupeřek. O přestávce jsme děvčata nabádali ,k většímu dostupování hráček a k  většímu důrazu.

Začátek druhého poločasu  se zdál být z naší strany  už herně lepší ,ale  trvalo to jen chvíli. Opět  jsme začali  chybovat v rozehrávkách ,a dnes nefungovala středová část zálohy . Po souboji před bránou rozhodčí odpískal penaltu, kterou soupeřka proměnila. Další gól byl smolný, kdy při nepřehlednosti před naší bránou se odrazil míč od naší hráčky do naší brány. Jako pokaždé dnes jednoznačně nejlepší hráčka Katka Čechová, která zaskakuje úlohu stoperky za dlouhodobě zraněnou Gabču Langmannovou. Pochválit dnes musíme v obraně Lucku Kapaňovou ,která dnes bojovala o každý míč a naběhala spousty kilometrů.  Další koho chceme pochválit jsou sestry Pavlíkovi ,jejich neúnavná bojovnost a tvrdost v soubojích je hodně posouvá dál. V útoku pak chválíme Janču Veselou  ,která  se rvala o každý míč ale dnes ji bohužel ze zálohy nebyla poslaná jediná přesná přihrávka . Postupně pak pomáhala i v záložních řadách ,aby si obrana mohla odpočinou ,protože dnes jsme neustále bránily. Pochvalu dnes zaslouží i Natálie Železná a Lucie Piscová v útoku. Dnes nás doplnily i hráčky Ema Čtveráčková, Zuzka Kučerová , Maruška Hanzelová , které už odehráli celý zápas za mladší žákyně.

V dnešním zápase se ukázaly naše nedostatky a chyby  a ty musíme na trénincích postupně odstranit.

Děkujeme rodičům za dovoz děvčat a za jejich podporu !!!

Trenéři Kučma, Veselá .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři