logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

4.kolo Ligy dívek mladších a starších žákyň

V úterý 28.9.2021 se na našem hřišti konalo 4.kolo dívčí ligy. Tentokrát jsme zde přivítali Akademii FC Baník Ostrava. Dnešní zápasy byly velkým lákadem pro diváky a tak se jich tu sešlo mnoho. 

Výsledky, sestavy a hodnocení utkání

 

Mladší žákyně

 FK ZNOJMO -  AKADEMIE FC BANÍK OSTRAVA    3:9 (1:5) 

 Góly: Kučerová 2 , Malíková

Mladší žákyně nevstoupily do zápasu moc dobře. Hned ve 2 minutě obdržely první gól  a bylo vidět kdo bude na hřišti kralovat. Soupeřky byly lepší na míči i v  osobních soubojích. Nám se nedařilo získat míč a byly jsme vždy krok pozadu. V závěru prvního poločasu jsme během posledních minut 4 góly po našich chybách  v obraně.

Druhý poločas se holky už snažily více dostupovat a vytvořily si i šance na góly. V obraně dnes jednoznačně opět nejlepší Katka Čechová. V bráně výborně odchytala Terka Garčinská. V závěru poločasu jako by holkám došly síly a nechaly si nasázet opět tři rychlé góly. Dnes byly naše soupeřky jednoznačně lepším týmem.

Holkám ale nemůžeme upřít jejich snahu ,ale soupeřky z Baníku byly dnes lepší. Děkujeme rodičům za dovoz hráček a za skvělé fandění !!!

 

FK ZNOJMO : AKADEMIE FC BANÍK  OSTRAVA    1:1   po penaltách 1:3

Gól: Doválelová , penalta Železná

Naše starší žákyně dnes měli velmi těžké soupeřky z Akademie Baníku. Dnešní zápas byl velmi emotivní od začátku až do konce. Hned v 5 minutě jsme udělali velkou chybu od zálohy po obranu a nechaly si dát rychlý gól. Holky z Baníku byly tvrdé v osobních soubojích a holky jim dělaly místo na rozehrávky. Na skóre 0:1 holky ale  v 15 minutě odpověděly skvěle sehranou akcí kdy míč vybojovala Jana Veselá a přesnou přihrávkou poslala střelkyni Terku Doválelovou a ta se nemýlila a srovnala na 1:1.Holky začaly předvádět úplně jiný fotbal. Do konce poločasu jsme měli ještě jednu velkou šanci kdy do rohu  dotáhla  míč Jana Veselá  ,centrem poslala míč do vápna ale Karolíně Košické byl odpískán ofsajd.

 Dnes byly oba poločasy úplně každý jiný. Zatímco v prvním poločase jsme se nesoustředily ,druhý poločas vběhl na trávník úplně jiný tým. Holky byly aktivní na míči , tlačily soupeřky na jejich polovině a šance se linuly na obou stranách. Dnešní zápas nás hodně prověřil a holky našli v sobě sílu a týmovost a bojovaly do konce celého zápasu . Stav skončil 1:1. 

 O výhře musel rozhodnout  penaltový rozstřel. Na každé straně kopalo 5 hráček. Za nás se na penalty postavily Jana Veselá, Natálie Železná , Zuzka Kučerová , Karolína Matoušková a k míči se už po 3 penaltových rozstřelech nedostala Katka Čechová. Jedinou penaltu s přehledem proměnila Natálie Železná. Soupeřky proměnily penalty 3.

Dnes jsme s výsledkem spokojeni. Vyzvednout musíme gólmanu Julču  a  v obraně Katku Čechovou a Karolínu  Urbánkovou. V útoku pak Janu Veselou a Terezu Doválelovou. Ve druhém poločase jsme hráli jako tým a jako tým  musíme bojovat i v dalších kolech.

V sobotu nás čeká další zápas kdy odjíždíme na Slovácko.

Děkujeme našim fanouškům za jejich podporu a fandění !!!!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři