logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

10.kolo dívčí ligy mladší a starší žákyně

V sobotu 30.10.2021  zajížděli děvčata na půdu do Hodonína. V tomto týdnu to byl pro děvčata již druhý zápas. Byl to týden hodně náročný protože nás čekaly další silné soupeřky z Hodonína. Holky se s tím ale popraly velmi dobře. 

Výsledky sestavy a hodnocení

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava :  Lavingrová - Košická , Kapaňová , Piscová , Urbánková , Šišláková , Veselá , Čechová , Železná , Langmannová , Doválelová , Pavlíková Sára , Pavlíková Sofie.

FK HODONÍN :  FK ZNOJMO    0:1p  (0:0)     

Dnešní zápas byl tím nejlépe odehraným zápasem z naší strany v této dívčí lize. Holky již měli za sebou ve čtvrtek odehraný zápas , ale vůbec dnes nevypadalo že by byly unavené. Naopak  předvedly perfektní  fotbalový výkon . Soupeřky z Hodonína  nám ale nedaly také nic zadarmo.  My ale dnes hrály tvrdě , pozičně a soupeřkám jsme nedali žádnou šanci. Holky dostupovaly soupeřky a nedaly jim kousek prostoru vytvořit si nějakou šanci.

Soupeřky z toho byly hodně nervózní  , v minulém zápase doma nás porazily 0:4 ale dnes se pozice vyměnily. Naše obrana byla nekompromisní , dnes musíme pochválit Káju Šišlákovou , Lucii Kapaňovou , Gabču Langmannovou ,Katku Čechovou , Karolínu Košickou i Sofii Pavlíkovou. Celá obranná linie vytvořila zeď  a soupeřky dnes neměly žádnou šanci. Stejně tak skvěle pracovaly naše záložnice  Naty Železná , Kája Urbánková , Jana Veselá , Lucka Piscová i Sára Pavlíková. V útoku pak neúnavná Terka Doválelová. V bráně nás dnes skvěle podržela Julie Lavingrová . 

Celý zápas se odehrál bez gólů a rozhodnout musel penaltový rozstřel.

Na penalty se muselo postavit hned 8 hráček. Za nás penaltu proměnily Železná , Doválelová , Langmannová ,Šišláková . Po sedmém kole penalt se stále nerozhodlo a na řadu přišla poslední střelkyně a to naše gólmanka Julie Lavingrová , která  s přehledem proměnila a zpečetila naše vítězství.

Dnešní zápas byl velmi emotivní a holky si oslavy jak se patří užily. Fanoušci  je řádně  odměnily velkým potleskem. Dnes holky předvedly že umí táhnout za jeden provaz a že jsou skvělý a silný tým. Dnešní dva body jsou pro nás velmi cenné.

Trenéři Kučma, Vaněk a Veselá.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava:  Garčinská - Arndt , Kučerová , Klásková , Čtveráčková , Klímová , Kašparová , Nemešová , Hanzelová ,Horáková , Březinová , Malíková.

FK HODONÍN : FK ZNOJMO 5:1 (1:0) Gól: Klímová

Mladší žákyně dnes narazily na tým Hodonína, který je první v tabulce. Soupeřky byly hodně rychlé a důraznější v soubojích. Naše děvčata naopak nedůrazné . V poločase jsme sice obdrželi jen jeden gól ale do druhé půle soupeřky ještě zrychlily a daly nám v začátku druhého poločasu tři rychlé góly během 10 minut. a o výsledku bylo rozhodnuto. Pořád nám chybí rychlost a pohyb na míči. Jsme u všeho o krok později a tropíme v obraně spousty chyb. Jeden gól jsme ale přeci jen vsítily a to z kopačky Sofie Klímové. Výsledek už se nám ale více zvrátit nepodařilo. 

Holky musí zapracovat na rychlosti a důraznosti v osobních soubojích.

Trenér Pisca.

Děkujeme všem rodičům a fanouškům za fantastickou atmosféru !!!! Panu Doválelovi za občerstvení v podobě pizzy pro naše děvčata !!!

Také děkujeme za příjemnou cestu našemu panu řidiči Michalovi a jeho asistentce Vendy a firmě VYŽRÁLEK BUSY !!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři