logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo zimní ligy v Ivančicích dívky - čtvrtfinále

6.kolo zimní ligy v Ivančicích dívky - čtvrtfinále

V sobotu 12.2.2022  se odehrálo čtvrtfinálové kolo zimní ligy. Děvčat se dostaly do skupiny kde odehrály dva zápasy proti domácímu celku z Ivančic a proti Moravskému Krumlovu.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Lavingrová , Garčinská - Doválelová ,Kučerová , Veselá , Urbánková , Matoušková , Košická ,Hanzelová , Čechová , Kapaňová, Piscová.

FK ZNOJMO DÍVKY : FC IVANČICE       0:3

Do začátku zápasu holky nevstoupily moc dobře. Hned v úvodu po hrubých chybách v obraně  jsme inkasovali dva rychlé góly.

Pak se holky trochu vzpamatovaly a začaly s kluky držet krok. Zápas byl hodně rychlý  a soupeř nás výborně dostupoval. V zakončení jsme nebyly úspěšní. Soupeř pak zvýšil skóre ještě o jeden gól.

FK ZNOJMO DÍVKY : MORAVSKÝ KRUMLOV   1:1    Gól: Doválelová

Druhý zápas už děvčata zvládly o mnoho lépe. Nabádali jsme je k důrazu v soubojích a větší zodpovědnosti ke hře.  Pěknou gólovou šanci rozehrála Kája Košická která se svým důrazem dostala s míčem až k bráně ,ale svojí střelou trefila jen brankáře ale odražený míč se dostal k Tereze Doválelové a ta levou nohou přesně zakončila do brány. Pak ale přišla opět naše chyba v obraně a soupeř stav srovnal na 1:1. Holky ale tento stav chtěli za každou cenu do poslední chvíle zvrátit . Bojovaly až do poslední chvíle a udržely tak stav na 1:1 a tím si zajistily postup do semifinálové skupiny  do boje o 1.- 8. místo na turnaji.

V semifinále nás čekají týmy Svratka Brno , Rajhrad , Fk Znojmo černá.

Dnes musíme pochválit Holky hlavně za druhý zápas. Opět nás nezklamala Katka Čechová ,která má neskutečný přehled na hřišti a svojí bojovností  i Janča Veselá ,Terka Doválelová a Kája Košická. V bráně chválíme obě gólmanky.

Děkujeme rodičům za dovoz děvčat na zápasy a za jejich podporu !!!

Trenéři Vaněk , Veselá ,Kučma.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři