logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

13.kolo dívčí žákovské ligy 1.FC Slovácko

 

V neděli 20.3.2022 odehrály starší a mladší žákyně utkání proti týmu 1.FC SLOVÁCKO.

 Obě utkání  zvládla děvčata na výbornou a v Oblekovicích tak zůstalo 6 bodů. Velká gratulace !!!!!!!

Sestavy výsledky a hodnocení

 

Sestava: Lavingrová - Košická , Doválelová , Veselá , Železná , Matoušková , Urbánková , Langmannová ,Čechová, Kapaňová  , Šišláková , Pirožková , Piscová, Kučerová , Hanzelová.

FK ZNOJMO DÍVKY  : 1.FC SLOVÁCKO       2:1        P(2:0)

Góly:  Šišláková , Veselá

Dnes na děvčata čekala těžká zkouška proti silnému týmu  ze Slovácka . Holky dnes do zápasu vstoupily s velkou chutí a s velkou zodpovědností už od začátku. Dnes jsme doslova naše soupeřky herně přehrávali. Bojovat proti tak těžkému soupeři jako je Slovácko byla pro nás velká výzva.  Už ve 12 minutě krásnou střelou z poloviny hřiště přesně pod břevno  skórovala Kája Šišláková. Holky tento gól hodně navnadil a předváděly neuvěřitelný fotbal. Vytvářeli jsme si spousty gólových akcí  avšak k zakončení nám  vždy kousek chyběl. Do poločasu naše skóre navýšila krásnou střelou opět z velké dálky Janča Veselá . Gólmanka neměla šanci  na střelu dosáhnout. Poločas skončil 2:0 .

Do druhého poločasu šli děvčata se stejným cílem jasně zvítězit  a porazit takový to silný tým. Po celou dobu druhého poločasu  jsme tlačili soupeřky a předváděli že  umíme hrát velmi kvalitní fotbal.  Zbývalo posledních 5 minut zápasu a přišla naše jediná chyba a soupeřky snížily na 2:1. Holky to ale nevzdaly a svoji výhru si pečlivě  pohlídaly. Dnes jsme byly lepším týmem  po celý zápas a výhru si děvčata jednoznačně zasloužily.

Pochválit dnes musíme úplně celý tým od gólmanky Julči ,která dnes předvedla že dokáže být svému týmu oporou , až po útočnice. Hráli jsme dnes ve zcela nových dresech ,které nám přinesli štěstí.

Děkujeme rodičům za skvělou atmosféru na tribuně !!!!

Trenéři Kučma ,Veselá

Po zápase  o nás řekl pan trenér starších žáků Luboš Kaidl:

Dnes holky podaly super výkon. Porazit v obou kategoriích Slovácko? To už něco musí umět !!! Umíte určitě ještě víc  a váš přístup k tréninkům je neskutečný. Všichni závidíme trenérům jakou mají účast na trénincích. Příští zápas bude určitě ještě lepší. jsme na vás pyšní !!!

Jako trenéři moc děkujeme za tato slova a vážíme si toho !!!

 

Mladší žákyně

Sestava

Garčinská- Kučerová, Klásková, Olivová, Vaculová, Čtveráčková, Klímová, Březinová, Kašparová, Hanzelová, Horáková, Kubisová

FK Znojmo : 1. FC Slovácko     2:1    Góly: Kučerová 2

V dnešním utkání jsme změřili síly se silným soupeřem ze Slovácka. V úvodu první půle jsme drželi se soupeřem krok, poté utekla obráncům Zuzka Kučerová a nekompromisně nás poslala do vedení. Po vstřelené brance jsme se trochu zatáhli a nechali hrát soupeře. Ke konci první půle jsme využili rychlého protiútoku a dostali se do dvoubrankového vedení, kdy opět skórovala Kučerová. Ve druhém poločasem byly holky ze Slovácka sice lepším týmem, ale vyústila z toho pouze jedna branka, tudíž jsme se mohli radovat ze tří bodů.

Dnes musím opravdu pochválit všechny holky, které to dnes neskutečným způsobem „odmakali“. Doufám, že na to navážeme v dalším zápase se Zlínem.

Trenér  Dominik Vaněk

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři