logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

14.kolo  dívčí žákovské ligy starší a mladší žákyně 

V neděli 27.3.2022 odehrála děvčata poslední zápasy základní části žákovké ligy. Tentokrát nastoupila  proti týmu FC ZLÍN. Děvčata opět příjemně překvapila a přivezla ze Zlína dvě vítězství.  Gratulujeme!!!!!

Výsledky , sestavy a hodnocení

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava: Lavingrová -Čechová , Langmannová ,Šišláková , Urbánková , Piscová , Železná , Košická , Kapaňová , Doválelová , Pirožková , Veselá, Matoušková.

FC ZLÍN : FK ZNOJMO DÍVKY 3:6 (1:2)

Góly:  Doválelová, Veselá 3, Železná, Čechová - penalta 

Jako první šli do zápasu starší žákyně. První poločas byl z naší strany hodně nepřesný a plný chyb v obraně . Nedostupovali jsme hráčky a nedokázali jsme si vytvořit pořádnou gólovou šanci. Sice jsme v prvním poločase dali dvě branky ale hrozně jsme se natrápily. První branku dala  Terka Doválelová a dvě minuty před koncem prvního poločasu Jana Veselá. My jsme po naší chybě také obdrželi jednu branku.

Druhý poločas jsme holkám vysvětlili jejich chyby a na trávník se vrátil úplně jiný tým. Holky se konečně dostaly do svého tempa a začaly si vytvářel i gólové šance .Po pěkně zahraném rohovém kopu se gólově  prosadila Natálie Železná..

V bráně nás dnes hodně podržela naše gólmanka Julie Lavingrová . Vychytala i nařízenou penaltu . 

Další dva góly přidala znovu Jana Veselá a zvýšily jsme náskok na 5:1. Bohužel jsme se dopustili další chyby a soupeřky chvíli poté snížily na 5:2. Netrvalo dlouho a znovu jsme nechali soupeřky dojít až k naší bráně a soupeřky přidaly třetí gól.

V poslední minutě zápasu byla nařízena i po faulu na nás. Na penaltu se postavila Katka Čechová která s přehledem proměnila. Stav s končil 6:3 pro nás.

V dnešním zápase jsme měli hodně nepřesností, ale nakonec jsme zápas dotáhli do vítězného konce.

Děkujeme rodičům za poklidné a pěkné fandění a podporu !!!

Trenéři Kučma a Veselá

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava: Garčinská - Kučerová , Olivová ,Vaculová ,Čtveráčková ,Klímová , Březinová ,Kašparová , Hanzelová ,Horáková ,Kubisová ,Čechová.

FC ZLÍN : FK ZNOJMO DÍVKY        0:2   (0:2)       Góly:   Kučerová , Klímová

Mladší žákyně dnes odehrály pěkný zápas. Vytvářeli si hodně šancí na gól ale chyběl nám klid v zakončení. Nakonec se jako první trefila Zuzka Kučerová ,která se dostává do hodně individuálních akcí. V obraně dnes skvěle odbránila Maruška Hanzelová a Adéla Vaculová. V záloze  skvěle pracovala Katka Čechová ,která již měla za sebou zápas starších žákyň.  V bráně udržela skvělými zákroky Terka Garčinská ,která nedala soupeřkám šanci. Druhý gól ve druhém poločase přidala Sofie Klímová. Do konce zápasu si holky soupeřky poctivě uhlídaly a dotáhly tak zápas do vítězného konce.

Dnes musíme pochválit celý tým .

Děkujeme panu Petrovi Železnému který nám pomohl odkoučovat zápas mladších žákyň ,místo trenéra Dominika Vaňka, který muset jít odchytat zápas za svůj tým a nemohl tak s námi odjet do Zlína.

Rodičům děkujeme za pěkné fandění !!!!!!

Trenéři Kučma ,Železný.

Po dnešních zápase jsme dovezli domů 6 bodů. Nyní budeme čekat na rozlosování nádstavby zápasů.

Děkujeme také panu Milanovi Vyžrálkovi za poklidnou a bezpečnou cestu ,pěkným autobusem !!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři