logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

17.kolo - dívčí ligy starší žákyně proti 1.FC Slovácko

V neděli 27.5.2023  jsme zajížděli na půdu lídra tabulky 1.FC Slovácko. Dnes nás čekal nejtežší zápas proti velmi silnémým soupeřkám.

Sestava: Garčinská , Březinová - Veselá , Šišláková ,Železná , Plaštiaková , Pirožková , Kučerová , Klásková, Doválelová, Kapaňová ,Urbánková , Langmannová , Čechová, Vaculová, Hanzelová ,Šustáčková .

 

1.FC Slovácko  : FK Znojmo    6:1  P(4:1)   Gól: Veselá

Dnešní zápas jsme změřili síly proti děvčatům ze Slovácka. Hned v úvodu byly soupeřky hodně aktivní a v osobních soubojích a velmi důrazné. My jsme si hned ve čtvrté minutě vytvořily protiútok , kdy Jana Veselá vytáhla míč po levé straně a centrovala před bránu, kde byla Kája Šišláková , ale střelecky se neprosadila.

Už v 8 minutě jsme obrdželi první gól po našem nedůrazu. Další minuty jsme se snažily se soupeřkami držet krok , ale prohrávali jsme stále osobní souboje a neustálé bránění nás stálo hodně sil. Další šanci měla opět na kopačkách Veselá , ale trefila pouze horní  břevno branky. Soupeřky naopak  využily naší další chyby a zvýšily na 2:0. 

Ve 30 minutě po faulu na Terku Doválelovou , kopala přímý kop Jana Veselá a přes zeď soupeřek pěkně pod břevno  snížila stav na 2:1. 

Místo toho, abychom se chopili šance a přitlačili na soupeřky . Vytvořili jsme největší chybu v zápase kdy obránkyně  a naše brankářka se nedomluvili, která míč pokryje a  nechali soupeřky skórovat do úplně prázdné branky.  Hned po dalších dvou minutám přišla další naše  chyba a skóre bylo už 4:1. Tento stav nás už úplně položil.  

Do druhého poločasu jsme šli s cílem ještě zkusit s nepříznivým výsledkem něco udělat. Bohužel dnes naše  gólmanka  Tereza neměla svůj den . Po 5 minutách druhého poločasu  si po neudržení míče v rukavicím hodila míč do brány. I když jsme  už zlepšili osobní souboje a hru jedna na jednu ,se stavem už jsme nedokázali hnout. Naopak soupeřky ještě jeden gól přidaly.

Dnes jsme byli horším týmem. Důraz soupeřek nás zaskočil od první minuty. Holky se do soubojů bály chodit a od soupeřek to byl jasný cíl jak nás zastrašit.

V bráně jsme dnes vysřídali obě gólmanky . Bohužel dnes nás jinak bezchybná gólmanka Tereza  v bráně nepodržela , a tak  přišla na řadu i naše začínající gólmanka Katka a nevedla si vůbec špatně.  Dnešní výsledek , ale byl jednoznačný a soupeřky byly lepším týmem ve všech směrech. My jsme dělali spousty individuálních chyb a to nás dnes stálo body.

Dnešní výkon  týmu byl úplně jiný, jak v předchozím zápase, kdy jsme svedli boj s týmem Lokomotivy Brno.

Pochválit za druhý poločas musíme Lucku Kapaňovou ,která podstoupila spousty soubojů  v obraně a odvedla skvělý výkon. Stejně tak v obraně patří pochvala našim stoperkám Gabči Langmannové a Katce Čechové. Svůj první start si dnes odbyla také Klára Plaštiaková a  za svůj výkon se nemusí vůbec stydět.  A samozřejmě pochvala patří i naší neúnavné záložnici Terce Doválelové ,která dnes dostala hodně do těla.

Do konce sezóny nás čekají dva zápasy  poslední doma proti Zlínu a pak zajíždíme na půdu do Hodonína. Na tyto dva zápasy se musíme dobře připravit.

Děkujeme rodičům za podporu a fandění !!!!!

Trenéři Ondra , Kučma , Veselá , Procházka.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři