logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.Kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 21.1.2018 se konalo další kolo halového turnaje mladších žáků.V tomto kole se oba naše týmy oranžová a černá utkali s FC Svratka Brno, SK Líšeň, a svedli vzájemný duel. Tým FK Znojmo černá skončil na prvním místě po základní části. Oba naše týmy teď čekají dvě semifinálové skupiny a následně finálová.

Sestava,výsledky a hodnocení 5 kola

FK Znojmo černá

Sestava

Rybníček-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Krontorád Martin,Krontorád Marek,Veselý,Dvořák,Veselá,Marečková.

Výsledky

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - FC SVRATKA BRNO 6:0  Góly: Lichevník,Veselý 2,Krontorád Marek 2, Krontorád Martin

První zápas tohoto kola se odehrával ve vysokém tempu. Ze začátku byla hra vyrovnaná,několik šancí na obou stranách gólem neskončily. Asi v 5 minutě zápasu se prosadil Tadeáš Lichevník a otevřel tak skóre.Ve vysokém tempu jsme začali soupeře tlačit na jejich polovině. Dalším gólem zvýšil náš náskok Martin Veselý.Pěknými akcemi naši hráči pokračovali a dvakrát se trefil Marek Krontorád a jednou střelou i jeho bratr Martin. Posledním gólem spečetil naši výhru 6:0 Martin Veselý.Tento zápas byl výborně odehraný,hráči hráli na plný plyn a soupeřům ze Svratky nedali žádnou šanci .

FK ZNOJMO (ČERNÁ) : SK LÍŠEŇ 5:2    Góly:Marek Krontorád 2,Martin Krontorád,Martin Veselý, Dvořák,

Druhý zápas byl úplně jiný,než ten první.Hráči jakoby podcenili soupeře a docela dost chybovali.Přestali jsme si hlídat hráče a začali jim dávat šance na zakládání útoku.Po pěkné akci bratrů Krontorádových se jako první trefil Marek.Další šanci proměnil Martin Veselý.Soupeř využil našeho obraného zaváhání a snížil na 1:2.My ale nesložili zbraně a znovu se v útoku prosadili bráchové a tentokrát skóroval Martin Krontorád a po té i Marek. Poslední gól se podařilo dát Martinovi Dvořákovi. Stav nakonec skončil 5:2.

I když jsme zápas vyhráli,hráči se v tomto utkání trošku trápili.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) : FK ZNOJMO(ORANŽOVÁ) 4:1      Góly: Veselý 2,Krontorád Martin,Veselá Jana

Poslední zápas jsme hráli proti našim spoluhráčům.Tento zápas byl na obě strany velice zajímavý.Kluci jako by byli svázáni,že hrají proti svým spoluhráčům z týmu.Celá hala pozorovala derby s napětím. První se po pěkné akci prosadil Veselý a poslal náš tým do vedení.Za několik málo minut se posadil Martin Krontorád. Ale ani naši soupeři se nevzdali a dokázali se střelecky prosadit. Stav byl 2:1.Na další gól se chvíli čekalo několik šancí vychytal brankář soupeřů.Pak se ale opět dostal k míči Veselý a zvýšil na 3:1.Dohry naskočily i děvčata Janička s Deniskou. Poslední závěrečný gól po krásné sourozenecké akci Veselý-Veselá se prosadila právě Janička krásným gólem. Velikou šanci měla i Deniska, ale šanci nevyužila.

Toto kolo bylo pro nás důležité.I když v posledních dvou zápasech jsme se trošku trápili a některé šance nesmyslně zahodili.Pochvalu si zaslouží dnes Vítek v bráně v jednom zápase udržel nulu a v dalších dost šancí zachránil. Po těchto 5 základních kolech jsme si vybojovali 1.místo v tabulce, kdy jsme ve 13 zápasech vyhráli a pouze 2x remízovali.

Všichni hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost .

Rodičům děkujeme ,jako vždy naše hráče hlasitě podporovali z tribun a to nám při zápasech velice pomáhá.

Po jarních prázdninách nás čekají dvě semifinálová kola a jedno finálové.Věříme že se nám bude dařit i nadále .

Trenér: Pavel Kučma,vedoucí týmu Jiřina Veselá

 

FK Znojmo oranžová

Sestava

Vystrčil, Vyroubal I,Vyroubal A,Horecky,Nguyen,Štancl,Adamička,Tejkal,Brzobohaty.

Výskedky

SK Líšeň - FK Znojmo 7:1 Gól -Tejkal

FC Svratka Brno - FK Znojmo 14:0

FK Znojmo černá - FK Znojmo oranžová 4:1 Gól - Tejkal.

Hodnocení

Jsme v polovině turnaje v Ivančicich a musíme pochválit naše kluky z Oranžového týmu jmenovitě -Ivan Vyroubal ,Ada Vyroubal,Ondra Baran,Filip Prycl,Ivo Tejkal,Míla Adamička,Tomáš Horecký,Petr Nguyen (Bueno),Marek Brzobohatý,Maty Pilinzský,Petr Štancl a Honzíka Vystrčila (brankář),za vynikající přístup ke každému utkání nasazení velkou bojovností a fotbalových dovedností.

Výsledkově je vidět že hrajeme proti o rok až dva starším klukům ale herně se s tímto hendikepem vyrovnáváme zápas od zápasu lépe když tomu na první pohled výsledky nemusí nasvědčovat.

S touhle skvělou partou se nachystáme do dalších utkání o umístění v tomto turnaji.

díky borci

Trenéři Martin Prycl a Petr Štancl

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři