logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích (čtvrtfinále)

6.kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích (čtvrtfinále)

V neděli 11.2.2018 se konalo čtvrtfinálové kolo halové ligy.Tým FK Znojmo-černá se utkal ve své skupině A s týmy Medlánky 2006,Tatran St.Lískovec,Tuřany a všechna svá utkání zvládl na výbornou. Tým oranžová se utkal s týmy Rosic, Ivančic a Medlánek 2005. Ten naopak všechna svá utkání prohrál a i přes to že nebodoval nabírá tento mladý tým nezbytné zkušenosti z tohoto turnaje.

Sestava výsledky a hodnocení

Tým černá

Sestava: Rybníček-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník , Sáblíková,Krontorád Marek,Krontorád Martin,Veselý,Veselá Jana,Marečková Denisa.

Výsledky

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - MEDLÁNKY(2006) 10:1

Góly:Martin K. 3,Marek K. 2,Veselý 3,Lichevník,Dvořák

První zápas nám vyšel podle našich představ,jak jsme si řekli před zápasem.Jako první otevřeli skóre bratři Krontorádovi. Celý tým makal na 100%.Třemi góly přispěl náš nejlepší střelec Martin Veselý. Odraženou střelou Marka Procházky se prosadil před bránou Tadeáš Lichevník,a střelou z poloviny hřiště Martin Dvořák.Výborně v tomto zápase šlapala i obrana a v bráně výborně zachytal Vítek Rybníček.Nebýt jedné jediné chyby v obraně určitě by si vychytal čisté konto.Nakonec tento zápas skončil 10:1.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - TATRAN ST.LÍSKOVEC 4:0

Góly: Veselý 2, Marek Kront., Martin Kront.

Druhý zápas jsme nastoupili proti vyrovnanějšímu celku z Lískovce.Hra byla velice rychlá a byl vidět opravdu krásný fotbal z na obou stranách.Střelecky jsme byli ,ale úspěšnější my.V bráně si tentokrát čisté konto Vítek udržel.Do hry zasáhly i naše nejmladší hráčky Janča a Denča a bylo vidět ,jak umí bojovat a soupeřům pěkně zamotat hlavy.Výborně v obraně odehráli Marek Procházka ,Martin Dvořák,Honza Mareček a David Balada.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - TUŘANY 10:2

Góly: Veselý 2, Procházka 2, Marek K., Balada, Dvořák, Veselá 2, Marečková

Třetí zápas byl ze začátku z naší strany trošku odfláknutý,hráči jakoby se na hru vůbec nesoustředili a hlavně zahazovali tutové střelecké šance.Nakonec se přeci jen dostali do svých kolejí a střeleckou tabulku otevřel Martin Veselý.Potom už byl zápas plně v naší režii a nastaly gólové žně.Výborně se dvakrát prosadil z obrany Marek Procházka ,který dnes podal skvělý výkon.Gólem se prosadil i náš Davídek Balada,a Martin Dvořák.Do hry nastoupily Janička a Deniska a tentokrát se dokonce i střelecky prosadily. Janča dala dva góly,musíme podotknout že na jeden ji krásně nahrál David Balada . A v posledních vteřinách Janča našla před bránou Denisku a ta vstřelila poslední 10 gól. Poslední dva góly zvedali fanoušky ze sedaček a propukala výborná atmosféra.

Toto čtvrtfinálové kolo jsme zvládli na výbornou. Musíme pochválit opravdu všechny od útočníku,přes obránce a hlavně gólmana za vynikající zákroky.

Příští týden nás čeká semifinálové kolo a musíme se na něj maximálně připravit a zkoncentrovat.

Bylo vidět na některých hráčích,že je po prázdninách( bez tréninku) a koncentrace v zápase nebyla 100%.Příští kolo bude pro nás velice důležité a věříme že se nám bude dařit i nadále.

Trenéři Pavel Kučma a Jiřina Veselá

Tým oranžová

Sestava oranžová

Štancl,Prycl,Vyroubal.A,Vyroubal.I,Horecky,Brzobohaty,Tejkal,Baran.

Výsledky

FK Znojmo oranž - Slovan Rosice 2:5   Góly - Vyroubal 2x.

FK Znojmo oranž -FC Medlanky 2005 2:12  Góly - Tejkal,Brzobohaty.

FK Znojmo oranž - FC Ivančice 1:9    Gól - Vyroubal A.

Hodnocení

Dnes jsme výsledkově opět propadli byl na nás vidět odraz prázdnin a tréninkový deficit navíc jsme se museli obejít bez některých hráčů a to nám také neprospělo, ale již tradičně nemůžeme klukům nic vytknout. Snaha na jejich výkonu je patrná, ale rozdíl dvou ročníků je v některých utkáních hodně znatelný.

Trenéři Martin Prycl a Petr Štancl

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři