logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo FK Znojmo A – TJ Start Brno 2:2 (0:2)

Branky: 65´ Vlček vlastní, 81´ Železný – 17´ Cupák, 42´ Mašlej

Sestavy a hodnocení utkání

FK Znojmo:

Doleček – Ostrý, Šťáva, Bastl – Procházka, Zimek (55´ Bálka), Kubošný, Dufek – Svatoš (76´ Németh), Železný (90´ Samek Milan), Dušek (58´ Kropáček)

Start Brno:

Hůrek – Čoupek, Jankulár, Vlček, Kristek, Mica, Cupák, Boháč, Pařízek, Mašlej, Křivánek

Trenér Jarda Ludvík

Dnes jsme sehráli vynikající zápas - výbornou první půli a ještě lepší tu druhou. Nasazení a přístup k utkání byl z naší strany na velmi vysoké úrovni a z tohoto pohledu nemám opravdu klukům co vytknout. Bohužel jsme měli v první půli velkou smůlu na krvavé zranění a díky tomu, když jsme hráli kvůli ošetřování dlouho v 10, jsme dostali první branku. Jsem 100% přesvědčen, že nebýt tohoto dlouhého ošetřování, tak k této brance nedošlo, ale je to sport a tyto věci k tomu patří, měli jsme se s tím vyrovnat lépe... Druhou branku jsme soupeři darovali jako na zlatém podnose, byla to souhra několika velmi špatných rozhodnutí našich hráčů a potom naprosto lajdácké bránění opravdu velmi špatně kopnutého rohu, ale to jsme prostě my, nejsme schopni odehrát zápas bez těchto „nesmyslů“. Jinak jsme sehráli s tímto vynikajícím mužstvem skvělý poločas, i když to mohlo být úplně v klidu 0:3 po poločase a bylo by velmi těžké se motivovat do druhé půle, tak jsme zůstali stále ve hře. Klobouk dolů před kluky, jak zvládli druhou půli. Ještě jsme dokázali svůj výkon vystupňovat a byli jsme jednoznačně lepším týmem. Vyrovnali jsme a to jsme ještě měli 3 obrovské šance, kdy jsme stáli tváří v tvář hostujícímu brankáři, poslední tutovka byla dokonce v 90.minutě, ale bohužel všichni 3 hráči, kteří měli na kopačce branku, nedokázali svůj úkol splnit…

Co se týče mě, tak i s odstupem času po utkání ve mně převládá velké zklamaní. Sehráli jsme vynikající zápas s neskutečně silným soupeřem, dokázali jsme získat bod i poté, co jsme prohrávali o dvě branky a mohli jsme dokonce i vyhrát…Měl bych být tedy spokojený a šťastný. Ale nejsem! Prostě pořád nedovedu pochopit, jak toto naše mužstvo dokáže sehrát takové utkání a jiné dokáže neuvěřitelně „zbaběle a alibisticky“ odevzdat. Já už mám pocit, že jsem jediný, který těmto klukům věří a to jediný myslím doslova, protože ani samotní kluci si už nevěří. Ale potom předvedou takový zápas???

Jestli jim ani toto utkání a tento výkon nepomůže k větší sebedůvěře, tak se v tomto kruhu budeme motat donekonečna.

Dnes kluci opravdu děkuji za „osobní zodpovědnost“!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři