logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Biatlon v Oblekovicích

V neděli 16. prosince odpoledne proběhl na hřišti v Oblekovicích biatlonový závod o pohár prezidenta klubu Ladislava Berky

Referát ze závodu

V neděli 16. prosince odpoledne proběhl na hřišti v Oblekovicích biatlonový závod o pohár prezidenta klubu Ladislava Berky.Prvního ročníku se zúčastnilo 16 odvážlivců. V mužské kategorii kraloval Drda. Druhý skončil Saimon (nejedná se však o slavného francouzského biatlonisty ale o Šimona Matulu ze Znojma). Třetí doběhl Pidra.

V kategorii juniorů vyhrál Paťas Poláček před Petrem Železným mladším a Lukášem Kalinou těž mladším.

Poděkování patří Laďovi Berkovi za to, že nás pustil na odlehčovák a Kalimerovi s Danem Kubálem, kteří tento netradiční závod zorganizovali.

PERLIČKY ZE ZÁVODU

DRDA: Jsem rád,že jsem dnes zvítězil v tak těžkém závodě. Konečně jsem zužitkoval své dlouholeté zkušenosti, které jsem získával na každoroční dovolené v Alpách.

MANDY (na střelnici poté co vleže podruhé za sebou minul terč). Kalimero vole dáváš mi tam při dobíjení vůbec nějaké diabolky?

KALIMERO: Už nikdy v životě nebudu nadávat našim biatlonistům,že jim to neběží na lyžích anebo nestřílí na střelnici.

LUPEN: Dnes jsem se cítil skvěle a věřil jsem ve vítězství. Bohužel moji servismeni zvolili špatnou mázu a já se trápil na trati. Vrchol všeho přišel na střelnici, když jsem zjistil,že mi někdo upiloval mušku na vzduchovce (asi to byli rusové). Bylo jasné,že dnes už o bednu nepojedu. I tak jsem na sebe hrdý, že jsem po těch všech peripetiích vybojoval krásné dělené 7-8. místo.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři