logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Sportovci pomohou sportovcům

Náš klub FK Znojmo se rozhodl podpořit pomoc sportovnímu klubu neslyšících, kde hraje Znojmačka Simona Sekulová, jejiž syn Adam hraje v našem týmu mladší přípravky.

„Někdo v životě nemá tolik štěstí, ale přesto žije nejen plnohodnotný život, ale je i inspirací pro nás ostatní. Proto má Simona Sekulová má náš velký obdiv – je neslyšící, miluje volejbal, za kterým musí dojíždět až do Brna, protože ve Znojmě žádný sportovní klub neslyšících není. A sportovci by si měli pomáhat.

Simona Sekulová není jediná Znojmačka, která volejbal pro neslyšící hraje. Se svými kamarády hrává pravidelně ve Znojmě i v Brně. Finanční podporu chtějí neslyšící použít na své turnajové výjezdy do zahraničí. Hlavně pak na mezinárodní turnaj neslyšících v Japonské Osace  kterého se zúčastní nejlepší neslyšící sportovci z celého světa, ten se uskuteční dne 27.4.2019.

„Nás vlastně nikdo nepodporuje, vše si musíme hradit sami, od cestovného až po ubytování. Jsme moc rádi, že nám sportovci chtějí pomoci,“ děkuje Simona Sekulová.

Jelikož klub neslyšících, který byl založen už v roce 1932, by si bez finanční podpory nemohl naplnit své sny, dovolujeme si naše členy, hráče, trenéry, funkcionáře, diváky a příznivce našeho klubu požádat o finanční podporu.  Předem děkujeme za poskytnutý dar v jakékoliv výši. Není malých darů.

V případě zájmu poskytnout finanční příspěvek kontaktujte prosím pana Luboše Kaidla ( 777 938 122) nebo se informujte na hřišti v hospůdce u Kalimera a Roháka.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři