logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18. kolo Blížkovice - FK Znojmo A 3:2 (0:1)

Gól – Železný Petr, Vašíček,

ČK - Železný P.

Sestava a hodnocení

Vítamvás - Pevný, Šťáva, Škubal, Kafka, Rehberger, Németh, Procházka, Balík, Vašíček, Železný P.

Náhradníci:  Samek M., Lehocký, Wrana, Havliš, Pavlík,

Řekl po utkání trenér: Milan Železný

Odehráli jsme solidní venkovní utkání ale bohužel stejně nevezeme ani bod. Je to pořád v posledních zápasech stejný průběh. Dáme gól a jdeme do vedení a místo toho abychom přidali další góly z tutových příležitostí a zápas byl rozhodnut, tak soupeř zejména v druhém poločase nás vždy potrestá.

Dnes první gól dal Petr Železný pěknou střelou z hranice šestnáctky.  Bohužel Pidra v 70 minutě svou nedisciplinovaností nesmyslně oslabil mužstvo po zbytečném zákroku na polovině hřiště, když udeřil loktem protihráče a dostal rovnou červenou kartu. Je to neomluvitelné tento jeho zkrat. Takto zkušený borec, kterým Pidra je, by se měl nad sebou pořádně zamyslet a nasypat si popel na hlavu (bude mit na to spoustu času, když si bude muset odsedět trest za červenou kartu). Pokud se chce ještě do tohoto týmu vrátit, tak si musí uvědomit, že se musí začit chovat úplně jinak a jít svými zkušenostmi týmu příkladem.

Po této červené kartě jsme sice dokázali v 81 minutě vyrovnat. Po nahrávce od Milana Samka skóroval hlavou Martin Vašíček. Hned po tomto gólů jsme mohli strhnout vedení na naší stranu, ale šance Prochece a Wrany zůstali nevyužity. Ještě jeden důležitý byl ve vápně domácích, když byl stažen za dres Milan Samek, ale bohužel nikdo s rozhodčích to neviděl, takže se penalta nekopala. Dnes jsme si minimálně bod určitě zasloužili, ale chybělo nám k tomu kousek štěstí. V 88 minutě jsme inkasovali gól na 2:3 po krásné střele hostujícího kapitána. Dnes se dá pochválit výkon Milana Samka, který po svém příchodu na hřiště naši hru oživil a dokázal tím strhnout celé mužstvo i když jsme hráli o jednoho hráče méně.

Program tohoto týdne:

  • Středa: FK Znojmo - Start Brno v 16:30 (pohárové utkání)
  • Pátek: trénink v 17:30
  • Sobota: FK Znojmo - Želešice v 16:00 (první tým tabulky)
  • Neděle: Jezeřany - FK Znojmo B v 16:00

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři