logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

22.kolo FK Znojmo A - Jevišovice 2:2 (2:2)

 

Góly: Németh, Slabý,

Sestava a hodnocení zápasu

 

Polepil – Havliš, Železný, Krontorád Marek, Dufek, Krontorád Martin, Blažíček, Slabý, Fryš, - Németh, Balík,

Střídání: Lehocký, Tejkal, Poláček Patrik, 

Komentář

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v 11minutě se ujali vedení, kdy po dlouhém pasu Železného obešel hostujícího gólmana Németh a poslal náš tým do vedení 1:0. Bohužel o tři minuty později jsme svým nedůrazem na pravé straně nechali odcentrovat do vápna, tam jsme nechali úplně volného Svobodu a ten pohodlně vyrovnal 1:1. Do 20 minuty jsme si vytvořili dvě gólové šance, ovšem v obou případech byl Balík střelecky nepřesný. Běžela 21 minuta a z levé strany zatáhl míč do vápna Balík a přesnou přihrávkou našel Slabého, který prostřelil  hostujícího gólmana Šebelu a  vedeme 2:1. Ve 35 minutě jsme si nepohlídali po rohovém kopu Němce a dovolili mu hlavou vyrovnat stav zápasu 2:2.

Do druhé půle jsme udělali jednu změnu kdy místo Balíka nastoupil mladíček Tejkal. Naše hra se oproti první půli změnila. Hráli jsme více kombinačně a drželi míč častěji na svých kopačkách. I přes to si hosté v 62 minutě vytvořili velkou šanci,kterou však naštěstí pro nás nevyužili. Do konce utkání jsme stupňovali svůj tlak a byla škoda, že jsme nevyužili několik přečíslení do hostující obrany. Po gólu volala hlavně 80 minuta a přečíslení 4 na2. Největší šance zápasu přišla v 88 minutě, kdy mohl derby rozhodnou Németh, který hlavičkoval sám ze 7 metrů, ale Šebela v brance Jevišovic vytáhl parádní zákrok a rozhodl tak že utkání skončí remízou.    

Hodnocení

V prvním poločase jsme 2x vedli a byla velká škoda, že jsme dovolili soupeři vyrovnat. Mrzí mě, že převážně po našich hrubých chybách ve vápně. První půlku jsme hráli hodně nakopávaných míčů a nebylo to z naší strany ono. Ve druhé půli jsme naši hru změnili, hráli vice kombinačně ze zadu a měli jsme častěji míč na svých kopačkách. V 62 minutě jsme měli štěstí, že hosté neproměnili svoji velkou šanci. V závěru zápasu jsme měli, uzemní převahu a i dost příležitostí vsítit rozhodující branku, ale bohužel, řešení našich přečíslení a hostující gólman Šebela byli proti hlavně pak v 88 minutě, kdy bravurně vychytal Németovu hlavičku. Remíza je asi spravedlivým vyjádřením sil na hřišti. Spokojen jsem s výkony třech dorostenců, kteří dnes´v sestavě byli. Dále pak s výkony Slabého a Fryše, kteří dohrávali zápas se sebezapřením.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři