logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

23. kolo Tatran Šatov – FK Znojmo A 3:2 (1:2)

23. kolo Tatran Šatov – FK Znojmo A 3:2 (1:2)

Góly: Lehocký, Fryš,

Sestava a hodnocení zápasu:

Polepil – Krontorád Marek, Železný, Slabý , Dufek, Fryš, Procházka, Blažíček, Slabý, Lehocký - Németh, Vašíček,

Střídání: Krontorád Martin, Veselý, Beno,  Vaněk,

Komentář

Do pátečního utkání jsme nevstoupili dobře. Už v 8 minutě poslal domácí do vedení Bartl, který krásným lobem z půlky hřiště překvapil  za velkým vápnem stojícího Polepila. 1:0. V 15 minutě se dostal do šance Blažíček, ale jeho střela v síti neskončila. O dvě minuty později vyvezl krásně balón z obrany středem Slabý a ideálně vyslal Lehockého do šance, který tvrdou střelou vyrovnal na 1:1. Ve 24 minutě vrátil vedení domácím Czucz který se trefil z vápna přesně pod břevno 2:1. Jinak se hra odehrávala převážně mezi šestnáctkami. Domácí tým měl však více střel na naší branku než náš tým.

Na začátku druhé půle jsme museli do 60 minuty vystřídat dva naše hráče kvůli svalovým zraněním (Dufek, Procházka). Na jejich místa přišli dva sedmnáctiletí dorostenci a do utkání zapadli celkem dobře. V 57 minutě se nám navíc podařilo vyrovnat kdy se střela z 20m od Slabého dostala až ve vápně k Fryšovi a ten chladnokrevně vyrovnal na 2:2. Vedení nám nevydrželo ani 5 minut a soupeř potrestal naší ztrátu míče ve středu hřiště a do otevřené obrany vsítil třetí branku. Do konce zápasu jsme se tlačili více do ofenzívy. Domácí mohli zápas několika velkými šancemi rozhodnou, ale své velké šance nevyužili. V posledních minutách jsme mohli vydolovat alespoň bod, ale naše centry do vápna a následné závary nenašli nikdy správného střelce a tak jsme ze Šatova odjeli bez bodového zisku.

Hodnocení

Další důležité utkání jsme výsledkově nezvládli. Inkasovali jsme 3 branky po našich hrubých chybách a umožnili soupeři vyhrát. I přes to že jsme 2x prohrávali, dokázali jsme vždy vyrovnat a dostat se zpět do zápasu. Na třetí inkasovanou branku jsme už nedokázali gólově zareagovat. Dnes nám chyběl rychlejší přechod do útočné fáze. Ten jsme udělali jen při našem prvním vyrovnávacím gólu. V závěru utkání jsme si vytvořili tlak, ale v koncovce jsme se neokázali prosadit. Pozitivní je že jsme v posledních 20 minutách hráli se 4 dorostenci, kteří určitě nezklamali.  Dnes jsme však oproti minulým kolům nepodali optimální výkon.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři