logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

26.kolo FK Znojmo A - Únanov 3:1 (1:1)

Góly: Vašíček, Procházka , Kubále,

Sestava a hodnocení zápasu:

 

Polepil –  Krontorád Marek,Slabý, Železný, Fryš, Krontorád Martin, Blažíček, Procházka, Lehocký, - Vašíček, Németh,

Střídání: Ondra, Kubále, Tejkal, Balík, Vaněk, 

Komentář

V posledním kole letošní sezóny nás čekal soupeř, který v tomto zápase hrál o svoji existenci v  I. B. Třídě. Bod jim zaručoval setrvání v soutěži.  Úvod zápasu jsme měli doslova hororový v páté minutě nastřelil při malé domů ve vápně  Polepil hostujícího útočníka a míč skončil v síti 0:1. V 10 minutě posoudil sudí střed Martina Krontoráda  ve vápně s hostujícím gólmanem jako nebezpečný faul a udělil Krontíkovy rovnou červenou kartu. Z tohoto šoku jsme se vzpamatovávali ještě v 15 minutě. Od této chvíle jsme však převzali iniciativu a byli jasně lepším týmem, co se týče pohybu kombinace a nasazení. Ve hře nebylo vůbec znát, že náš tým hraje v oslabení. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali v 45 minutě kdy se po výborném presingu dvojice Blažíček, Lehocký dostal míč k Fryšovi, ten rychlou kolmou přihrávkou vysunul Vašíčka, jehož střela skončila v síti 1:1.

Vstup do druhé půle se nám vydařil. V 51 minutě se dobře ve vápně zorientoval Lehocký, toho fauloval hostující obránce a sudí správně ukázal na značku poutového kopu. Míč si vzal kapitán týmu Procházka, který ukázal pevné nervy a poslal náš tým do vedení 2:1. V 56 minutě mohl pojistit vedení Németh, ale svoji šanci nevyužil. V 65 minutě se poměr sil na hřišti vyrovnal. Za kritiku hlavního byl vyloučen kapitán Princ. V 70 minutě další velká šance, ovšem Procházka nedal. V 73 minutě nebezpečná střela hostujícího hráče skončila jen na břevně. O pár minut později postupoval unanovský útočník z boku sám na branku, ale přestřelil. Pojistku vítězství pak přidal v 89 minutě po přihrávce Németha střídající Kubále,který chladnokrevně skóroval 3:1. Hostům se o minutu později naskytla velká šance na dramatický závěr v podobě pokutového kopu. Adama Polepil v brance však panaltu chytil a následnou dorážku do prázdné branky nepochopitelně její exekutor přestřelil

Hodnocení

Začátek zápasu byl pro nás hodně špatný. Laciný gól a červená karta nevěstily vůbec nic dobrého. Kluci však předli v 10 lidech a za velkého vedra opravdu velmi dobrý výkon, který korunovali zaslouženým obratem utkání. Ukázali velkou sílu, kterou se v posledních 8 kolech prezentují. Hostům se možná pod tíhou důležitostí zápasu vůbec nedařilo, nedokázali si za hodinu hry proti 10 vytvořit gólovou šanci a svůj zmar korunovali neproměněnou penaltou v 91 minutě.  

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři