logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11. kolo TJ Prosiměřice - FK Znojmo B 2:3 (1:2)

Góly: Pěnkava Tomáš, Obůrka Libor, Wrana Michal

Sestava a hodnocení utkání

Kotáb T. Paseka J. Kafka J. Pěnkava T. Benda L. Blažíček J. Černý D. Wrana M. Bálka M. Poláček O. Obůrka L.

Náhradníci: Servit E. Trochta O. Cileček M. Hozbauer V.

Řekli po utkání: Kalina L. - Lattner Jan

K dalšímu utkání jsme zajeli na hřiště celku Prosiměřic. Odjeli jsme nekompletní a to z důvodu zranění a nemocí, jsme kádr doplnili mladými hráči z dorostu a týmu céčka. Utkání bylo hned od úvodu v tempu se souboji a ukázkou pěkných akcí z obou stran. Nám se hned na úvod a to ve 4.minutě s trestného kopu podařilo jít do vedení krásnou střelou Tomáše Pěny ml.(nádhera). A jak už je to u nás místo soustředění na další průběh utkání tak hned v 9.minutě inkasujeme. Dále byl vidět bojovný a útočný fotbal. Po samostatné akci se ve 35.minutě trefil z dálky krásnou střelou Obůrka Libor a šli opět do vedení a takto skončil první poločas.

Do druhé půle jsme nastoupili ve stejné sestavě. Ale nezačali jsme dobře. Ve hře byla spusta nepřesností a chyb. Proto jsme zareagovali a došlo ke střídání. Hřiště opustil Bendík a naskočil Cilda následně pro zranění opustil hřiště Černoch a naskočil Vašek.

Po tomto střídání přišla krásná kombinace na konci které stál náš dorostenec Wrana. Ten svůj první start za muže zakončil krásně umístěnou střelou do sítě soupeře 3:1. Domácí tým po brance nesložil zbraně, ale naopak šel nebojácně do útoků kombinoval přečísloval nás a vytvářel si tlak. My se museli bránit a dělali jsme chyby a z jedné jsme v 80.minutě inkasovali. Tlak domácích narůstal dál a v závěru si několika rohy vytvořil nebezpečné závary před naší brankou. Naštěstí jsme vše přečkali a odvážíme si tak další tři body ze hřiště soupeře. Pochvala celému mužstvu.

Děkujeme.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři