logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18. kolo - Hl. Mašůvky - FK Znojmo B - 2:1 (0:1)

Gól: Drda.

Sestava a hodnocení utkání:

Vaněk Ladislav - Vecheta, Kalina, Kostík, Kafka Jakub - Rolník, Poláček, Dočekal, Benda Libor - Kubále, Kafka Jan.

Náhradníci:Paul, Duhajský, Ďurianec, Mossmer, Balík, Skopal, Stýblo.

Po sedmnácti výhrách v řadě jsme poprvé okusili hořkost porážky. V první půli si domácí vytvořili několik šancí, ale skvěle nás  podržel Láďa. My jsme naopak vstřelili branku, když domácí chystali ofsajdovou past, ale na Drdu si nepřišli. Prošel sám středem a samostatný nájezd suverénně proměnil. Ve druhém poločase jsme se ocitli pod drtivým tlakem. Na naší branku se valil jeden ůtok za druhým. Bohužel naše šance střela Drdy a Honzy Mossmera skončili mimo branku domácích. V samém závěru v 84. a v 87. jsme dvakrát inkasovali a prohráli 2:1. 

Paradoxem je že obě branky vstřelil Pavel Drozd, který měl být tou dobou už dávno ve sprchách. Celý zápas chodil do soubojů s úmyslem zranit protihráče. V 60. minutě v přerušené hře srazil Kalimera oběma rukama na zem a za pár minut na to po souboji o míč udeřil v nepřerušené hře Kosťu pěstí do obličeje. Hlavní sudí pan Peřinka však obě situace přehlédl a přispěl tak velkou měrou k naší prohře. Nehledě k tomu, že pro tohoto (HRÁČE !) je to signál aby se i nadále beztrestně prezentoval zákeřnou a surovou hrou.

Závěrem je potřeba přiznat, že domácí byli lepším týmem a proto zvítězili. Štěstí, které jsme měli doposud (a že ho bylo hodně) se tentokrát přiklonilo na stranu soupeře.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři