logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18. kolo FK Znojmo C - Konice 8:0 (4:0)

18. kolo FK Znojmo C - Konice 8:0 (4:0)

Góly - Gavoš 3, Pospec 2, Pěna, Kempa, Karlos.

Sestava, hodnocení a komentáře k utkání

Mara Reh. - Dejv, Kadla, Dosy, Jeňa - Rohák, Kempa, Jarda Hel, Pospec - Gavoš, Pěna.

OČIMA TRENÉRA: Utkal se první tým tabulky s třetím. Navíc zápas proti Konicím je klasické derby. Nám se podařilo dobře vstoupit do utkání, což bylo velice důležité. Ve 3. minutě se prosadil Gavoš.1:0. Pak jsme několik šancí zahodili. Naštěstí se pak přesně k tyči trefil Pěna a rázem to bylo 2:0. Když do poločasu přidal branku Kempa a Pospec bylo v podstatě rozhodnuto. Hned v úvodu druhé půle zvýšil Gavoš na 5:0. Hosté za tohoto stavu kopali pokutový kop za faul ve vápně. Kuba Zika však přestřelil. V závěru utkání se nám podařilo navýšit skóre na konečných 8:0. Zvládli jsme derby na výbornou. Perfektně zahráli oba beci Dejv a Jeňa (bývalí hráči Konic). V posledních třech zápasech se navíc střelecky dařilo Gavošovi s Pospecem. Doufám,že nám tato forma vydrží i v závěru sezony.

PERLIČKY Z UTKÁNÍ:

KERLOS: Svůj gol bych chtěl věnovat našemu brankáři Fildovi, který je monentálně po operaci kolena a rehabilituje. Navíc v týdnu oslavil narozeniny.

JEŃA: V 70. minutě jsme jako již tradičně s Dejvem v obraně osiřeli. Kadla šel kopat roh a už se do obrany nevrátil. Přišlo mně to, že jsme plynule přešli na rozestavění 2-3-5, což je systém, který naposled hrála naše reprezentace na mistrovství světa v Itálii v roce 1934. Akorát nevím kdo k tomu dal pokyn.

ROHÁK: Svou velkou šanci v první půli jsem tváří v tvář brankáři Stýblovi zahodil schválně. Občas zajdu do hasičárny na pivo a nerad bych si tam nadělal nějaké nepřátele.

FILDA: Dnes jsem přišel na zápas podpořit kluky v derby proti Konicím. Zápas si mi líbil. Navíc jsem stačil zběžně zkontrolovat obsah lékárničky a shledal jsem, že vše je v naprostém pořádku.

PŘEMA: Karlosův gol mně zcela pokazil můj pěkný zážitek z výletu na mistrovství světa v hokeji.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři