logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

14. kolo - Vranov n.D. - IE Znojmo C - 2:5 (2:1)

14. kolo - Vranov n.D. - IE Znojmo C - 2:5 (2:1)

Góly: 2x Trochta, 2x Holzbauer, Kafka Jan

Sestava:

Rehberger - Pavlů, Pavelka, Čech, Duhajský - Pitour (C), Holzbauer, Doválel, Dočekal - Trochta, Kafka Jan.

Na střídání byli připraveni - Truhlář, Svoboda, Pěnkava (až na druhou půli)

 

Na jedno z nejmenších hřišť (90x46 m - dle místních) jsme za krásného nedělního odpoledne přijeli do Vranova s tím, že bychom jim rádi oplatili porážku, kterou nám na podzim uštědřili hned v prvním utkání sezóny. To se však bohužel z počátku vůbec nedařilo. Co se dařilo, bylo soupeřovo neustálé dorážení u každého těžce zpracovatelného balonu. Terén opravdu nebyl ideální, ale zase lepší, než např. Konice či Olbramkostel. To se v naší hře bohužel projevilo a soupeř se tak dostal velmi rychle do dvou gólového vedení. Naši hru se nám stále nedařilo hrát a to, na co jsme zvyklí - hrát po zemi a zezadu, prostě na tomto terénu nešlo. Navíc se hned v úvodu zranil Čáp a tak na lavičce zůstali už jen dva na střídání. Naštěstí jsme v dokázali docela rychle zareagovat a Ondra Trochta v 17. minutě snížil na 1:2 z našeho pohledu a tak i skončil první poločas.
Do druhé půle jsme šli s tím, že musíme něco změnit. Také jsme očekávali, že soupeř nebude celou dobu "kousat" se stejnou intenzitou, a to se potvrdilo. Postupně jsme převzali otěže zápasu a brzy s jsme se prosadili i gólově. Vyrovnávací branku vstřelil (dnes k údivu nás všech...) krásnou střelou po zemi kolem golmana Vašek Holzbauer, kdy se mu nejen podařila tato střela, ale i před tím nezvykle krásně zpracoval nahrávku - 2:2. Další gól potom přidal Honza Kafka - 2:3, který se ovšem ke konci zápasu nepříjemně zranil a musel vystřídat (Hanzi přejeme, aby to nebylo nic vážného). Následně se prosadil opět Václav a bylo to 2:4. Václav měl ještě další tutovku, ale vzpomněl si, že nemá peníze na rundu a tak raději neproměnil. Poslední gól přidal ještě znovu Ondra Trochta a bylo to 2:5.
Dnes si zaslouží velké díky především Michal Čech, který odehrál dopoledne velkou část zápasu za béčko a přesto jel s námi a odehrál celý zápas. Navíc bezchybně. Také zahrál velmi dobře Ondra Trochta, který hodně míčů vpředu podržel a dokázal jich i hodně vybojovat směrem dozadu. Také Pěna, který dorazil po celodenním "výletu"  s přípravkou z Brna si zasluhuje velkou pochvalu. Celkově byla dnes dobrá atmosféra nejen na hřišti, ale i v kabině - v poločase za nepříznivého stavu. A to je to, proč za céčko rádi hrajeme.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři