logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. kolo - FK Znojmo C - Havraníky 11:1 (1:1)

4. kolo - FK Znojmo C - Havraníky 11:1 (1:1)

Góly: Pěnkava 3x, Lattner, Gavelčík 3x, Kostík, Tretera, Pitour, Stýblo.

Sestava: Tretera David - Benda Martin, Pavelka Martin, Svoboda Jan, Kostík Michal - Doválel Aleš, Pěnkava Tomáš, Kalina Lukáš, Pitour Karel - Gavelčík Lukáš, Lattner Jan.

Náhradníci: Zifčák Pavel, Holzbauer Václav, Truhlář Radek, Klaška Petr, Stýblo Petr.

Zápas jsme vůbec nezačali dobře a prakticky hned po úvodním výkopu jsme hosty vybídli ke skórování. Naštěstí se jim to však nepodařilo. Tím ale naše prvotní trápení neskončilo. Hrubky se množily a na další poskytnutí šance pro našeho soupeře se nemuselo dlouho čekat. I když míč poskakoval prakticky na brankové čáře, nedokázal ho nikdo ze soupeřova mužstva dostat do branky. V 16 minutě se už však hostům povedlo naše velechyby potrestat a tak se ujali vedení 1:0. Naše vyrovnáníé přišlo až 5 minut před koncem první půle, kdy náš brankostroj započal Pěna. 

Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že to takhle dál nejde a že musíme dát co nejdříve druhý gól. To se povedlo Laťasovi, který tak oslavil své půlkulatiny (po zápase samozřejmě řádně a více...). Následovalo dalších 9 branek, jejíž popis by zabral mnoho řádků a tak jen skončím konstatováním, že se soupeř úplně "složil" a nám se povedlo "strhnout" náš ukazatel skóre (je jen do devíti). Doufejme, že se nám to nepodařilo naposled. 

Ve čtvrtek 29.8.2019 hraje céčko mezistátní utkání v 18:00 hodin na vlastním hřišti. Přijďte nás podpořit, ať získáme pro Českou republiku nějaké body do koeficientu.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři