logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

FK Znojmo dívky na turnaji starších přípravek o jarní pohár Loko Brno

V sobotu 24.3.2018 se konal v Brně na Lokomotivě-Horní Heršpice turnaj starších přípravek. V tomto turnaji se předvedly dva týmy FK ZNOJMO- jeden složený z kluků a druhý nově složený tým dívek.

Sestava a hodnocení turnaje

Sestava dívek: Lavingrová Julie( B)-Veselá Jana,Marečková Denisa,Železná Natálie,Urbánková Karolína,Košická Karolína,Žiačková Simona,Kapaňová Lucie,Lysáková Šárka,Sáblíková Barbora,Poláková Nela,Čechová Kateřina,Tisoňová Karolína,Čaňková Petra,Čaňková Kristýna,Arndt Isabela.

Tento tým dívek byl společně na takto velkém turnaji poprvé. O to víc se holky na turnaj těšily. Nejvíce se však, že si obléknou nové dresy,které jim nechal prezident klubu pan Ladislav Berka vyrobit. Tímto mu děvčata moc děkují !!!

Holky se ve své skupině postupně utkaly s týmy Moravského Krumlov,Slovan Brno,Žďár nad Sázavou, MFK Karviná, Dosta Bystrc. I když výsledkově se děvčatům nedařilo,zápas od zápasu bylo vidět větší a větší nasazení a bojovnost.Ač se děvčata snažila klukům odolávat ,kluci byli v koncových situacích lepší. Holky se však nemají za co stydět,byl to jejich první turnaj na trávě.

Po té nás čekal ještě jeden zápas o umístění s týmem Ochoz u Brna.Tento poslední zápas děvčata odehrála velmi dobře. Dlouhou dobu byl stav 0:0,a děvčata tlačila kluky na jejich polovině. Na konec se přeci jen prosadila Jana Veselá a svým gólem nás poslala do vedení.Bohužel kluci se nechtěli nechat porazit děvčaty a v samém závěru stav vyrovnali na 1:1.

A tak přišlo na penalty. Byla vybrána trojice hráček. Jako první proměnila penaltu Janča Veselá pak i Lucka Kapaňová. Petra Čaňková bohužel minula bránu.Ale i kluci dali dvě penalty a došlo na další.Proměnila ji Deniska Marečková,další Natálie Železná.Ale znovu nebylo rozhodnuto.Poslední šanci klukům vychytala naše skvělá brankářka Julča Lavingrová. Rozhodnout musela Bára Sáblíková a mířila přesně.Tento zápas po dramatických penaltách jsme vyhrály a byl to pro nás zážitek největší na turnaji.

Holky nasbíraly další zkušenosti a nyní už se budou připravovat na sezónu,kdy se 8.4.2018 představí v okresní soutěži starších přípravek. jako tým FK ZNOJMO DÍVKY.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři