logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Straší přípravka třetí na turnaji v Oslavanech

Straší přípravka třetí na turnaji v Oslavanech

V sobotu 16. 6. 2018 jsme se zúčastnili turnaje starších přípravek ( ročník 2007 a mladší ) v Oslavanech u Ivančic. Odjeli jsme v kombinované sestavě, kterou z jedné poloviny tvořili hráči ročníku 2009. Turnaj byl moc pěkně připraven a zúčastnilo se ho 18 týmů, které byly rozděleny do 3 skupin, kde se utkal každý s každým a následně první dva týmy ve skupině postoupili do skupiny o 1. - 6. místo, kde se týmy z prvních a druhých míst utkali opět systémem každý s každým o celkové umístění. Hrálo se systémem 5 + 1 a hrací doba byla 12 minut.

Sestava,výsledky a hodnocení

Ludvík Matyáš - Varga Patrik, Říha Tomáš, Kabourek David, Vašíček Nicolas, Vyroubal Adam, Matoušek Martin, Bureš Lukáš, Brzobohatý Marek.

Výsledky

Základní skupina

FK ZNOJMO - Želešice 5:1 Góly: Vyroubal 2, Vašíček, Bureš, Říha

FK ZNOJMO - Stařeč 0:1

FK ZNOJMO - Ketkovice 5:4 Góly: Vašíček 3, Vyroubal, Brzobohatý

FK ZNOJMO - OFS Třebíč dívky 5:0 Góly: Vašíček 2, Matoušek 2, Brzobohatý

FK ZNOJMO - Mor. Prusy 3:0 kontumačně

Základní skupina se nám povedla a 4 vítězství a 1 porážka nám zaručila dílčí úspěch a to 1. místo v tabulce a postup do finálové skupiny. Zaváhali jsme pouze ve druhém zápase, kdy během celého utkání jsme byli lepší, ale obrana vytvořila dvě hrubé chyby a soupeř jednu z nich dokázal využít a my naopak několik našich šancí jsme nedokázali přetavit ve vstřelení branky. Naopak hned další zápas proti Ketkovicím byl kvalitní z obou stran. Soupeř nám odskočil o dva góly, ale kluci výborným nasazením a bojovným výkonem dokázali otočit skóre v náš prospěch. Byly to právě Ketkovice, které s námi postoupily do finálové skupiny, do které se započítávaly vzájemné výsledky postupujících týmů ze základních skupin a tak jsme to byli právě my, kdo si do finálové skupiny přenášel 3 body za vítězství ze vzájemného zápasu.

Finálová skupina

FK ZNOJMO - Žabčice 0:4

FK ZNOJMO - Valeč/Lipník 7:0 Góly: Vyroubal 2, Vašíček 2, Bureš 2, Brzobohatý

FK ZNOJMO - Jamolice 2:0 Góly: Vyroubal, Brzobohatý

FK ZNOJMO - Tasovice 2:2 Góly: Vyroubal, Vašíček

Do prvního zápasu finálové skupiny jsme nastoupili po více než dvou hodinách od posledního odehraného utkání. Ačkoliv výsledek zápasu vypadá jasně, tak ale bohužel pro nás byl nesmírně krutý neboť více než polovinu zápasu jsme diktovali tempo hry, ale nedokázali jsme proměnit několik opravdu dobrých příležitostí ke vstřelení gólu a byl to naopak soupeř, který výstavní bombou vstřelil první gól. Kluci to nevzdali a pořád makali, ale tento zápas nám nebyl souzen vyhrát. Další dvě utkání jsme jasně ovládli a dobře se naladili na poslední utkání v turnaji proti týmu z Tasovic, který v dosavadním průběhu turnaje neztratil ani bod a všechny své soupeře jasně přehrával. Naši kluci se ovšem ničeho nezalekli a od začátku předváděli svůj nejlepší výkon na turnaji. Po gólech Nikyho a Ádi jsme vedli 1:0 a 2:1. Soupeř začal být mírně nervozní neboť tento vývoj zápasu nepředpokládal. Nakonec se mu ale podařilo vyrovnat a v závěru ještě Maty v bráně zabránil soupeři pěkným zákrokem v další úpravě skóre a utkání skončilo spravedlivou remízou.

Ačkoliv byl turnaj nesmírně dlouhý, tak kluci byli za své výkony odměněni krásným 3. místem z 18ti týmů, za což jim všem GRATULUJI. Všichni bojovali na maximum a žádný soupeř nás nedostal pod výrazný tlak. Poděkování patří i rodičům, kteří tento celodenní maratón absolvovali s námi a celou dobu nám fandili. Všem hráčům přeji krásné prázdniny a těším se všemi na další spolupráci v sezóně 2018 / 2019.

Trenér Leoš Ludvík, asistent Martin Vašíček

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři