logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Starší přípravka senzačně první na Ondrášovce Cupu

Ve středu 10.října se naše starší přípravka roč. 2009 a mladší představila v předkole Ondrášovky Cupu ve Velkých Pavlovicích. Po boku týmů fotbalových středisek jako Zbrojovka Brno, FC Slovácko, Vysočina Jihlava, SK Líšeň, Sparta Brno, 1.SC Znojmo a FŠ Třebíč dokázal náš tým v takto silné konkurenci zvítězit a z prvního místa si zajistit postup na dvoudenní finálový turnaj 24 nejlepších týmu republiky v této kategorii. Velká gratulace !!!!!!!!!

V květnu 2019 se pak budeme mít možnost potkat s týmy jako Sparta Praha, Slávie Praha, Slovan Liberec, Viktorka Žižkov, Dynamo České Budějovice, Příbram, Sigma Olomouc, Vítkovice, Ml.Boleslav a další.

Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

Na turnaj jsme oproti kvalifikačnímu turnaji ve Ždáru nad Sázavou odjeli s jednou změnou v sestavě kdy místo zraněného Olivera Jakeše jsme nominovali Tobika Chalupníka.

Sestava

Ludvík Matyáš,- Marečková Denisa, Varga Patrik, Chalupník Tobiáš, Vyroubal Adam, Vašíček Nicolas, Železný David, Vaselá Jana, Železná Natálie, Samek Milan, Chaloupka Dominik,

Výsledky

FK Znojmo – FC Slovácko 6:4

Gól – Vyroubal 3x, Vašíček, Varga, Chaloupka,

FK Znojmo – FŠ Třebíč 5:1

Gól – Vyroubal 2x, Vašíček, Železná, Chaloupka,

FK Znojmo – Vysočina Jihlava 2:5

Gól – Vyroubal, Železný,

FK Znojmo – FC Sparta Brno 2:2

Gól – Vyroubal, Varga,

FK Znojmo – 1.SC Znojmo 7:1

Gól – Vašíček 4x, Varga 2x, Železný,

FK Znojmo – SK Líšeń 4:4

Gól – Vašíček 2x Chaloupka 2x

FK Znojmo – Zbrojovka Brno 5:1

Gól – Vyroubal 3x, Vašíček 2x,

Hodnocení turnaje

Turnaj nám vyšel opravdu skvěle. Hned v prvním kole jsme porazili celek Slovácka 6:4, ve druhém jsme zvítězili nad FŠ Třebíč. Ve třetím utkání nám vyšel vstup do zápasu a vedli jsme 2:0 nad Vysočinou Jihlava, ale po té nás soupeř přehrával a zaslouženě zvítězil a uštědřil nám jedinou porážku v turnaji. V další utkání se Spartou Brno jsme inkasovali dvě smolné branky vždy po autovém vhazování. I přes to jsme zápas nakonec dovedli do remízového konce díky brance Adama Vyroubala v posledních vteřinách. V dalším utkání jsme celkem jasně přehráli našeho znojemského soupeře 1.SC 7:1 a čekali nás dvě poslední utkání. Zápas s Líšní jsme začali obrovských tlakem a několika vyloženými šancemi, které jsme neproměnili a nastřelili dvě tyče a břevno. Soupeř se pak po naší chybě v obraně dostal do vedení a přidal hned další branku. Nakonec z toho bylo 8 minut před koncem už tříbrankové manko a jen málokdo věřil v nějaký lepší výsledek. Obrat však byl doslova famózně infarktový,když v posledních minutách srovnal benjamínek týmu Domča po přihrávce Nicolace na konečných 4:4. V posledním zápase turnaje nás čekal tým Zbrojovky Tento zápas jsme odehráli opravdu v neskutečném tempu a nasazení a předvedená hra nás opravdu emočně nadchla. Byl to určitě nelepší výkon celého dne a to i přes to že to byl 7 zápas v řadě a všem evidentně docházeli síly, ale v našem případě to tak vůbec nevypadalo a soupeře jsme deklasovaly 5:1 po vynikajícím výkonu. Hned po závěrečném hvizdu vypukla obrovská radost našich svěřenců a to jsme vůbec netušili, že jsme celý turnaj vyhráli. Neboť zápasy šli v rychlém sledu za sebou a až těsně před závěrečným vyhlášením jsme zjistili, že máme první místo. Pohled na tabulku nám pak ještě ukázal, že jsme v turnaji vsítili nejvíce branek za všech týmů a to nás trenéry určitě i naše skvělé diváky také potěšilo.

Tento tým si v posledních letech užívá většinou vítězství. Letos si však navíc žije svůj Ondrášovký sen a ten se nám všem moc zamlouvá už teď, se všichni těšíme na velké dvoudenní finále.

Hodnocení jednotlivců je tradičně stejné,ale dnes musíme pochválit Janču Veselou za to jak zvládla svoji úlohu v obraně, kde nastoupila místo zraněného Olivera Jakeše. Všichni víme že, v týmu máme rozdílové hráče a jak jsem psal v minulém hodnocení vítězné kvalifikace Ondrášovky, každý už ví jakou roli v tomto týmu má a jsme rádi, že to tak funguje.

Trenéři Milan Samek a Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři