logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Jarní pohár starší přípravky v Brně

V sobotu 30. 3. 2019 se v Brně Heršpicích konal Jarní pohár starších přípravek. Do turnaje jsme přihlásili 2 týmy (černá a oranžová). V konkurenci 27 družstev se tým černá umístil na vynikajícím třetím místě. Tým oranžová skončil ve skupině na 7 místě. Nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen Adam Vyroubal. Gratulujeme !!!!!!!!

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

 

Byly vytvořeny tři skupiny po devíti týmech, kde se utkal každý s každým a následně dle umístění ve skupině se hrály další skupiny o konečné umístění.

Černý tým

Sestava

Ludvík Matyáš, Plavec Michal - Vašíček Nicolas, Zámostný Ondřej, Železný David, Železná Natálie, Varga Patrik, Vyroubal Adam, Marečková Denisa, Jakeš Oliver.

Výsledky

Základní skupina

FK Znojmo - Střelice                      -   10:0     Góly: Vašíček 3, Vyroubal 3, Varga, Železný, Železná, Zámostný.

FK Znojmo - Boskovice                 -     3:0     Góly: Vyroubal 2, Zámostný.

FK Znojmo - FKP Dúbravka          -     2:1    Góly: Vyroubal, Zámostný.

FK Znojmo - Líšeň B                      -     4:2     Góly: Vašíček 2, Varga, Železný.

FK Znojmo - Obřany                       -     6:0     Góly: Vyroubal 3, Zámostný, Železný, Varga.

FK Znojmo - Zbrojovka                  -     0:0   

FK Znojmo - HFK Třebíč                -     9:0     Góly: Železná 3, Vašíček 2, Jakeš 2, Vyroubal, Železný.

FK Znojmo - Ivančice                     -     4:2     Góly: Vyroubal, Vašíček, Železná, Varga.

Skupina o 1 - 3. místo

FK Znojmo - Medlánky                      -   4:3     Góly: Vašíček 2, Vyroubal, Železný.

FK Znojmo - Mor. Krumlov                0:2     

Vstup do turnaje se nám náramně povedl a soupeře deklasovali vysokým vítězstvím a tým se dostal do herní pohody, kterou si přenesl i do dalšího zápasu. V třetím utkání se slovenským soupeřem jsme se poprvé dostali do problémů, kdy se soupeř dostal do vedení a my jsme  dlouho nemohli najít recept na prostřelení jejich brankáře, ale nakonec zvýšeným tlakem na bránu se nám zápas podařilo otočit. Další zápasy ve skupině již probíhaly v naší režii a byli jsme to my, kdo určoval tempo zápasu. Jediné utkání se Zbrojovkou skončilo smírně a bez branek, když oba brankáři zavřeli dveře do své branky. S bilancí 7 vítězství a 1 remíza jsme skončili na prvním místě ve skupině a postoupili do závěrečné fáze turnaje, kde jsme se utkali o celkové 1. - 3. místo na turnaji s týmy Medlánek a Moravského Krumlova, což byli vítězové dalších skupin. Hned první utkání proti Medlánkám bylo naše nejlepší na turnaji i když začátek tomu vůbec neodpovídal. Zaspali jsme začátek a dostali jsme se do těžké pozice, kdy jsme prohrávali 0:3. Ale tento tým má svoji sílu, nic nezabalil a za mohutného povzbuzování našeho druhého týmu dokázal toto utkání zvrátit na svoji stranu. Pak ale bohužel přišel asi náš nejméně povedený výkon na turnaji a proti Moravskému Krumlovu jsme se nedokázali vytvořit žádnou dobrou šanci a tudíž se střelecky prosadit a prohráli 0:2. Všechny tři týmy ve finálové skupině měli po jednou vítězství avšak v náš neprospěch hrálo skóre z těchto dvou zápasů a skončili tak na celkovém třetím místě. 

I tak se nám turnaj hodnotí velice dobře neboť bilancí 8 vítězství, 1 remíza a 1 prohra jsme skončili na krásné 3. místě z 27 týmů. Všichni hráči zaslouží obrovskou pochvalu za nasazení ve všech zápasech i když někdy to bylo opravdu těžké a docházely síly. 

Velká gratulace pak patří i Adamovi Vyroubalovi, který za svůj výkon obdržel od organizátorů cenu pro nejlepšího hráče turnaje, kterého se zúčastnilo téměř 300!!! hráčů.

Trenéři: Leoš Ludvík, Petr Železný

Výsledky týmu oranžová budou doplněny později

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři