logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo Rousínov - FK Znojmo st.žáci 2:3 (2:0)

Gól – Tejkal, Krontorád Martin, Lichevník,

Sestava a hodnocení utkání

Rybníček (7) – Balada (6), Procházka (7), Mareček (8), Dyml (7), - Lichevník (7), Veselý (7), Krontorád Marek (7), Škubal (6), - Krontorád Martin (7), Tejkal (7),

Střídání –Baran (6), Vystčil (7), Štancl (6), Rolník (6), 

Hodnocení výkonu

1 – katastrofální, 2- podprůměrný, 3- průměrný, 4 - nadprůměrný, 5 - uspokojivý,  6 –dobrý, 7 velmi dobrý, 8 - výborný, 9- vynikající, 10- exeletní mimořádný,

Hodnocení utkání

Dnešní utkání jsme nezačali vůbec dobře a hned v první minutě jsme po hrubé chybě Davida Balady inkasovali první branku v soutěži 0:1. Soupeř byl hodně aktivní a bylo ho plné hřiště. V 11 minutě jsme prohrávali už 0:2. Kdy se chytrou střelou z dálky prosadil domácí útočník. Naši kluci hráli komplikovaně a dlouho drželi míč což vyhovovalo domácím, kteří nás dobře doráželi a nedávali nám prostor. Až kolem 20 minuty jsme se konečně začali prosazovat ve středu hřiště a dostávali jsme se do šancí, ale v koncovce nám chyběl potřebný klid a trocha štěstí.

V poločase jsme si řekli nějaké věci, které bychom měli zlepšit a kluci se do druhé půle vrhli s odhodláním zápas otočit. Ve 41 minutě se prosadil Ivo Tejkal hlavou po dlouhém míči do vápna od Mary Krontoráda. 1:2. Ve 48 minutě už bylo vyrovnáno po rohovém kopu Mary Krontoráda se patičkou prosadil bratr Martin 2:2. V této fázi zápasu jsme už měli herně navrch. Zjednodušili jsme hru a hráli rychle do ofenzívy a vytvářeli si další šance. Dvě velké příležitosti měl Tejky a Martin Krontorát ovšem své samostatné úniky nedokázali dostat do branky. To se povedlo až v 58 minutě Táďovi Lichevníkovi po krásné přihrávce od Honzy Marečka a v zápase jsme se ujali vedení 3:2. Domácí se nechtěli vzdát a měli v závěru ještě dva závary ve vápně po trestných kopech, ale Rybňa si společně s celou obranou s oběma bez problémů poradil.

Jsme rádi, že jsme toto utkání dokázali otočit ze stavu 0:2 až k vítězství. Kluci ukázali, že mají charakter a chtějí vyhrávat. Zápas nám také ukázal, jak kluci reagují za nepříznivého stavu a některé věci neřešili s čistou hlavou a byli z toho dvě zbytečné žluté karty. Pak už bylo vidět, že jakmile se soustředí na samotné utkání a vnímají naše pokyny jsou schopni zvládnou i takto nepříznivý stav.

Trenéři

Milan Samek a Petr Štancl,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři