logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Ivančice ml.dorost – FK Znojmo st.žáci 2:3 (2:1)

Góly – Lichevník 2x, Krontorád Martin,

V neděli 14.6. sehráli naši starší žáci třetí přípravné utkání. Tentokrát na hřišti mladšího dorostu Ivančic účastníka Krajského přeboru.

Sestava a hodnocení utkání

 

Rybníček (8)-, Procházka (8), Vystrčil (8), Tejkal (8), Krontorád Marek (8), Beno (8), Veselý (8), Lichevník (8), Škubal (7), Krontorád Martin (8), Svoboda (7),       Adamička (7),

Dnešní utkání se nám herně i výsledkově povedlo. V prvních 20 minutách se kluci hledali a bylo vidět že jsme po prvních dvou přípravných zápasech narazili na kvalitního soupeře. V naší hře bylo příliš mnoho zkažených přihrávek což je pak stálo více sil. Po našich individuálních chybách jsme soupeře pustili do dvoubrankového vedení. Postupně jsme se však soupeři začali vyrovnávat jak v osobních soubojích, tak v kombinaci, což vyústilo ke snížení brankou Táďi Lichevníka po krásné přihrávce od Martina Veselého 1:2. V první půli jsme ještě zahodili dvě velké šance (Lichevník, Svoboda). Soupeři pak nebyla uznána třetí branka pro postavení mimo hru.

Druhou půli jsme zahájili aktivně a hned v 52 minutě jsme se dočkali vyrovnání po tečované střele Tádi Lichevníka 2:2. V této fázi zápasu jsme začali mít herní převahu nad soupeřem a odměnou nám byla v 65 minutě třetí branka po krásné přihrávce Jakuba Bena na Martina Krontoráda, který svůj průnik s přehledem zakončil 3:2. Do konce zápasu jsme si vytvářeli další dobré gólové příležitosti. Nováček v týmu Petr Svoboda z Micmanic si utkání vytvořil tři velké šance bohužel ani jednu nedokázal využít, ale na to že hrál s týmem poprvé navíc proti kvalitnímu týmu byl jeho výkon potěšující. Velmi dobře dnes hrála i obranná čtveřice (Vystrčil, Procházka. Krontorád, Tejkal). Dále pak oba naši středový záložníci Veselý – Beno pracovali dobře a to i směrem do defenzívy a dále zásobovali své spoluhráče přesnými přihrávkami. Je vidět že si Kuba začíná zvykat stále více na své nové spoluhráče. Střelecky se dařilo Tádovi Lichevníkovi,ovšem některé herní situace mohl řešit lépe a mohl si připsat další branky. Na velkém prostoru pracoval Martin Krontorád. Spokojen jsem i s tím, že jsme dnes utkání odehráli převážně s ročníkem 2005 a čtveřicí hráčů ročníku 2006 a utkání zvládli jak výsledkově tak herně navíc i kondičně.

Trenér Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři