logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

19.kolo Starších a mladších žáků

V sobotu 23. 4. pokračovala 19. kolem krajská soutěž mladších a starších žáků. Tentokrát jsme zajížděli na hřiště Dosty Bystrc.

Výsledky, sestava a hodnocení

Mladší žáci

Sestava: Ludvík - Kubále, Brzobohatý, Železný, Beno, Sekula, Pham, Vyorálek, Ralenovský, Nguyen, Herkus.

FK Znojmo  -  FC Dosta Bystrc              1 : 3    Gól: Ludvík

Dnešní utkání bylo proti soupeři, který se nachází v tabulce o jednu příčku nad námi. Nezačali jsme příliš dobře a hned v 5. minutě jsme inkasovali. Kluci ale dnes bojovali a snažili se vyrovnat, ale bohužel přišla penalta a bylo to 0:2. Do konce půle jsme po zmatcích a nedůslednosti v obraně inkasovali ještě jednou a poločas pro nás skončil 0:3. V druhé půli jsme již jen snížili, ale na víc to už nestačilo. Dnes proti nám stál soupeř, který nás dokázal přehrávat individuálně a to hlavně po stranách hřiště. Tam jsme nedokázali zastavovat útoky a propadali jeden na jednoho.

Starší žáci

Sestava: Kaidl, Ludvík - Nguyen Petr, Kaláb, Matoušek, Pilinszki, Phung, Brázda, Sekula, Nguyen Tomáš, Horecký, Železný, Wrana, Beno, Sáblíková.

FK Znojmo  -  FC Dosta Bystrc              6 : 0    Góly: Kaláb 3, Horecký 2, Nguyen Tomáš.

Kluci se dnes po třízápasovém gólovém půstu konečně dokázali prosadit. K utkání jsme jeli bez zraněného Radka a nemocného kapitána Matyho. Od prvních minut jsme to byli mi, kdo určoval tempo hry a snažil se dostávat do zakončení. Již ve 13. minutě krásnou střelou rozvlnil síť zastupující kapitán Tom a šli jsme do vedení. Hned následující minutu po závaru vystřelil Tom Nguyen a k překvapení všech skončil míč za zády hostujícího brankáře. V poslední minutě poločasu se znovu trefil Tom Horecký a poločas skončil 3:0. O přestávce se kluci hecovali že Tom dá hattrick. Ale nakonec mu nebylo přáno a byl to Kuba Kaláb, který čistým hattrickem ve druhé půli soupeře dorazil. V poslední minutě zápasu ještě Maty v bráně vyškrábl střelu soupeře na tyčku a rozhodčí ukončil utkání.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři