logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo IE Znojmo dorost-B – Hostěradice 3-2 (0-1)

 Góly - Moravec Z.Raška V.Kolek Z.

Sestava a hodnocení utkání

Rehberger M. – Veselý D.Pospíchal M.Kolek Z.Trochta O. – Ondrovčák D.Balík M.Havliš P.Blažíček J. – Řiháček M.Hudeček P.

Střídání:Palo Z.Válek J.Krejčí M.Moravec Z.Raška

K tomuto utkání jsme se rozhodli postavit mladé kluky a to ještě někteří věkem st. žáci.  Soupeř byl jeden z mála, který v této soutěži chtěl hrát fotbal. Na nás bylo znát, že jsme v této sestavě hráli poprvé. I když jsme měli některé dobré věci v přechodu z obrany do útoků tak jsme je neproměnili. Soupeř hrál velmi dobře po stranách šel do zakončení. U některých byla znát nervozita, že hráli hned od začátků. Na mokrém terénu míč jezdil a dělalo nám to problém. A to se nám taky vymstilo a po chybách jsme dostali branku. A tak skončil poločas ve prospěch soupeře.

Do druhé půle jsme udělali změny, ale ze začátku to nebylo znát a bylo to ještě horší, než se někteří probrali. Na úvod jsme srovnali stav na 1:1 a všichni si mysleli že to půjde samo, ale opak byl pravdou. Po vyrovnání jsme přestali hrát a opět inkasovali. Měli jsme několik tutovek, ale ty skončili na tyči-břevně. Scházelo 20minut a my konečně začali hrát fotbal. Podařilo se nám srovnat a ke konci dokonce dát vítěznou branku. Je vidět že nás trenéry čeká ještě hodně práce.

Řekli po utkání: Pavlíček Jarda – Vávra František

TRÉNINK: ČT – 22.10.2015 – 17:00HOD

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři