logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Ohlédnutí za podzimem 2010

V  podzimním bilancování před rokem hodnotil Milan Samek jako vedoucí sportovního úseku klubu 6 našich týmu a letos to bude více o dva nově vzniklé týmy. Je to C tým mužů (IV třída) a mladší žáci (OP).

Klubové hodnocení podzimní části 2010

Muži A

V historicky první sezóně Krajského přeboru obsadil náš tým velmi dobré páté místo a nahrál 26 bodů. Před sezónou se nám podařilo dobře doplnit kádr. Přišli Adámek, Švejdík mladíček Mařík a na poslední chvíli ještě  Procházka. Důležité bylo že se nám povedl vstup do soutěže a bodově se nám dařilo hlavně v prvních deseti kolech, kdy jsme nahráli 20 bodů. V posledních šesti kolech jsme pak 4x prohráli a jen 2x dokázali vyhrát. I přes slabší závěr jsme s podzimem spokojeni.

Muži B

Náš B tým se z počátku hlavně seznamoval z Okresním přeborem. Problém nám dělala hlavně  hra na hřištích soupeřů.  Na domácí půdě jsme pak nahráli většinu svých bodů. Konečné 7 místo a 18 bodů je vcelku dobré, ale není to určitě maximum týmu. Důležité však je že tým plní svoji roli co se týče A týmu na rozehrání a dále postupné zařazování vycházejících dorostenců (zatím Samek Jan, Hagenhofer, Mossmer)

U těchto dvou týmů musím opět vyzvednout hlavně dobrou práci trenérské dvojice Pěnkava – Ludvík.

Muži C

Tým kolem Vlastimila Burši a Martina Bendy skončil na pěkném druhém místě. Zde měli kluci často problém hlavně s tím koho postavit a koho nechat dané kolo na tribuně.Důkazem toho je že v během 13 podzimních utkání nastoupilo 36 hráčů a více než polovina (19) se jich zapsalo mezi střelce. Jejich předzápasy A týmu byly mnohdy atraktivní a divácky zajímavé. Navíc návštěvnost našich klubových webových stránek značně stoupla i díky podrobným referátům a následným komentářům k utkání.

Dorost

Dorost jako nováček krajské soutěže začal velmi dobře a nahrál hodně  rychle 10 bodů. Ovšem pak následoval těžký utlum a to nejen výsledkově ale hlavně herně. Trenéry určitě nejvíce mrzí domácí prohry se Zastávkou a Pohořelicemi. V zimní přestávce věřím že trenéři  dají tým dohromady a zlepšené výsledky a hra se na jaře projeví.

Žáci starší

V podzimní části obsadili naši žáci po dlouhých letech přední místo v okresním přeboru a zde jsme tedy s výsledky a předvedenou hrou spokojeni. Navíc jsme spokojeni s tím že někteří už nastupují za dorost a získávají potřebné zkušenosti.

Žáci mladší

Obsadili v tabulce krásné druhé místo  za vedoucí Višňovou. Kluci odehráli vcelku dobré zápasy. Nejhorší výkon  předvedli  na půdě vedoucího týmu kde prohráli vysoko 6-0. Jinak zde jsme s výkony,umístěním a přístupem hráčů v tréninku velmi spokojeni. Někteří z nich pravidelně nastupují i v kategorii starších žáků.

Přípravka A+B

Zde nám stále zůstává obrovský počet zájemců. Stále registrujeme nové hráče. V tréninku jich máme většinou kolem 30 a více. Problém nastal někdy ve víkendových zápasech kdy bylo špatné počasí. Ve výsledcích je A tým na prvním místě  tabulky a B tým skončil na místě šestém.

Našim cílem však nadále zůstává získat zájem těchto nejmenších k fotbalu a sportu jako takovému a výsledky v této kategorii pro nás nejsou  prioritou.

Na závěr bych chtěl touto cestou poděkovat všem trenérům a  členům realizačních týmů za odvedenou práci.

Muži

Pěnkava Tomáš, Ludvík Jaroslav, Dohnal Marek, Burša Vlastimil, Benda Martin, Železný Milan st.

Dorost

Samek Jiří, Železný Petr, Čech Petr,

Žáci

Pospíchal Marek, Rehberger Marek,

Přípravka

Klaška Petr, Železný Milan, Stašek Tonda, Cihlář Pavel, Spurný Petr

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři